Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz zawinił, mieszkańcy zapłacą?
1
emem
26 stycznia 2014r. o 17:26
~litwin napisał(a): He, dobre p. Dutkowski, on to dopiero by sie kolesiami ze starej gwardi otoczył :> :> Nam trzeba kogoś bez tzw historii i z ja ....mi !

oo to moze ja? ;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 17:51
~sołtys napisał(a): Jest w tej Gminie jakaś osoba odpowiedzialna za utrzymanie dróg.Drogi Gminne to jedno wielkie lodowisko panie burmistrzu proszę wziąć się do pracy .

Zbierają na grzywnę i kiełbasę wyborczą na piasek zabrakło
9176
kc
26 stycznia 2014r. o 17:53
emem napisał(a):
~litwin napisał(a): He, dobre p. Dutkowski, on to dopiero by sie kolesiami ze starej gwardi otoczył :> :> Nam trzeba kogoś bez tzw historii i z ja ....mi !

oo to moze ja? ;)

Zrób sondę, kto uważa, że jesteś prawdomówny, uczciwy, słowny i profesjonalnie podchodzisz do powierzonych zadań ( co powinno cechować osobę pełniąca taką funkcję) i przy okazji, czy uważa Cię za człowieka z ja...mi : ). Możliwe, że się okaże, że Twoja pleć biologiczna niekoniecznie, zdaniem bolecnautów, jest tożsama z kulturową : ).
1
emem
26 stycznia 2014r. o 17:59
Widzisz kc, akurat w przypadku burmistrza plec NIE MA zadnego znaczenia. Czy to bedzie kobieta czy to bedzie mezczyzna to nieistotne.
Po co wiec zasmiecasz forum tego typu wywodami? :)

9176
kc
26 stycznia 2014r. o 18:14
emem napisał(a): Widzisz kc, akurat w przypadku burmistrza plec NIE MA zadnego znaczenia. Czy to bedzie kobieta czy to bedzie mezczyzna to nieistotne.
Po co wiec zasmiecasz forum tego typu wywodami? :)

Litwin napisał, że potrzeba kogoś z ja..mi. Odpisałeś "może ja" myślałam , że masz dylemat i sugestia bolecnautów by Ci pomogła. To tylko tak przy okazji oczywiście, bo najważniejsze są cechy wymienione przeze mnie wyżej. Sama bym była ciekawa wyników takiej sondy, zastanów się : ).
211
skorn
26 stycznia 2014r. o 18:24
Dobry pomysł! Rób sondę emem, udowodnisz, że masz dystans do siebie. Ja też mogę się znaleźć w tej sondzie, żeby nie było, że to jakiś spisek przeciw tobie : )

<i>
1
emem
26 stycznia 2014r. o 18:33
skorn napisał(a): Dobry pomysł! Rób sondę emem, udowodnisz, że masz dystans do siebie. Ja też mogę się znaleźć w tej sondzie, żeby nie było, że to jakiś spisek przeciw tobie : )

Skorn, jesli Ci to do czegos potrzebne to sam rob - zawsze mozesz otworzyc nowy topic.

Ja nie mam watpliwosci, ze moglbym byc dobrym burmistrzem czy prezydentem ;)

Dopisane 26.01.2014r. o godz. 18:33:

Uwazam, ze tez z mieszkancy Gminy Nowogrodziec z powodzeniem znajda odpowiedniego kandydata do urzedu burmistrza. Dobrze, ze mysla o tym juz teraz.

Na koniec roku dowiemy sie czy wybiora Roberta Relicha na kolejna kadencje, czy moze bedzie to ktos inny (a jesli ktos inny - to kto?) :)

~100% niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 20:31
Pan Dutkowski rządzi GW Bolesławiec i nikt nie ma zastrzeżeń mieszkańcy są zadowoleni i twierdzą że dużo robi dla Gminy ,Natomiast obecny Burmistrz Nowogrodźca ma problem sam ze sobą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo