Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz zawinił, mieszkańcy zapłacą?
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 21:57
Co się tak czepiacie może gościu ma podwyższony testosteron.??? :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 22:59
Mam pytanie: Do czego prowadzi podwyższony testosteron ?
Z tego co mi wiadomo powoduje łysienie i co jeszcze ?
~ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 8:38
~sołtys napisał(a): Jest w tej Gminie jakaś osoba odpowiedzialna za utrzymanie dróg.Drogi Gminne to jedno wielkie lodowisko panie burmistrzu proszę wziąć się do pracy .

jeśli tylko Nowogrodziec ma zimowe utrzymanie dróg to powiedzcie otwarcie że reszta radzi sobie sama to ...... a rachunki wystawimy

Zmoderowano 27.01.2014 godz.19:08 - powód: błąd cytowania (moderator)
~zfrustrowany niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 15:13
A ja myślę, że Pan Czurejno powinien przekuć ten swój sukces w starciu z Relichem w sukces wyborczy! I my powinniśmy go tutaj wspierać, bo na pewno czyta to forum i widzi jak ludzie w jego gminie rozumują i co myślą. Nie jacyś byli kandydaci tylko taki co jeszcze nigdy nigdzie nie startował!
~na chwilę niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 16:40
fajnie, fajnie, ale.. na samych śmieciach p.Czurejno nie zajedzie na fotel B-rza..
program, konkretne propozycje kandydata (kandydatów) mogą zaowocować wygraną.
do pracy!!!!! już teraz!!!!
~$ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 17:34
Wszystko w swoim czasie będzie program będzie kampania i na pewno kandydat nie będzie kopał się z Powiatem tylko konkretnie współpracował .Relich niech już deklaruje w jaki sposób planuje spłacić dług 12 milionów Firmie BDN ,bo te śmieszne interpelacje pani poseł to psu na budę.
~wstyd niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:03
Szanowni Państwo podczas integracyjnego spotkania dla niepełnosprawnych i łamania się opłatkiem Pan R R z jednym gościem życzyli sobie wzajemnie" mniej chamstwa"zajefajna integracja.
~obcy niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 22:22
Panowie internaci uwazacie, ze Pan Dutkowski bylby dobrym burmistrzem, zapominacie jakie podawliny pozostawil po sobie Pan Gawron przygotpwal calość zagospodarowania dla wyżej wymienionego,Myślę, ze pod dwoch latach ppppppppppppppppppłakalibyście jak teraz. Podaliście jeszcze trzy inne kandydatury myslę, ze to satnowisko ich przerasta, może się mylę, oby tak bylo. Nawiasem tak mowiąc nie wiem czy znajdzie ssssssssię ktoś kto będzie walczyl z ciąglym narzekaniem, twierdzę, ze wyjatkowo trudna gmina i wspolczuję tym wszystkim ktorzy podejma się kandydować w zblizajacych sie wborach samorzadowych tak na burmistrza jak i na radnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza