Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

~ niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 9:43
~mama napisał(a): jesli sa mamy ktore nie maja czasem gdzie pojsc na kawe badz z kim pojsc na spacer albo tez nie znaja nikogo to piszcie na gg 48895623

a ja nie mam gg
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 10:30
Drogie mamy :) znacie sposób aby przekonać malca do picia z niekapka?
~mama niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 16:26
~ napisał(a):
~mama napisał(a): jesli sa mamy ktore nie maja czasem gdzie pojsc na kawe badz z kim pojsc na spacer albo tez nie znaja nikogo to piszcie na gg 48895623

a ja nie mam gg

zalozenie jest darmowe i trwa chwilke moze podasz emaila?
~K niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 21:15
~ napisał(a): Drogie mamy :) znacie sposób aby przekonać malca do picia z niekapka?

Moja mala tez nie chciala pic kupilam jej niekapka z avanta i pije bo tam nie trzeba tak mocno ciagnac.
~mama30 niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 8:16
czy ja też mogę dołączyć do tematu? tylko moje maluszki mają prawie 5 i 10 lat.
5134
#TOjsienka nieaktywny
31 stycznia 2014r. o 11:06
A czemu nie? :)

Dopisane 31.01.2014r. o godz. 11:06:

Mamy z dłuższym stażem mają większe doświadczenie i zawsze mogą tym świeżo upieczonym służyć radą.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
1906
#MJ nieaktywny
31 stycznia 2014r. o 11:11
~K napisał(a):
~ napisał(a): Drogie mamy :) znacie sposób aby przekonać malca do picia z niekapka?

Moja mala tez nie chciala pic kupilam jej niekapka z avanta i pije bo tam nie trzeba tak mocno ciagnac.

U mnie avent się nie sprawdził.Ten kubeczek dostaliśmy w prezencie, zdjęłam na początku tylko sylikonową uszczelkę, żeby córka załapała, że leci stamtąd sok. Po kilku próbach juz umiała, a ja byłam w szoku, ze sobie radzi, bo trzeba dużo wysiłku żeby z tego kubka leciał sok. [img=1391162762_rnxiu3q.jpg]

Dopisane 31.01.2014r. o godz. 11:11:

Dodam jeszcze, że ten kubek sprawdził nam się idealnie jak córka zaczęła popijać ze szklanki, ale rozlewała wszystko strasznie. nauka trwała dłużej, ale kubek rewelacyjny zwłaszcza dla dzieci, które ze smoczka chcą od razu przejść na szklankę ;) Jedyny minus, kiedy lecą na podłogę rozlewa się wszystko.

Życzę powodzenia i wytrwałości w nauce, metodą prób i błędów na pewno znajdziecie idealny kubeczek :) [img=1391163074_qkf59zg.jpg]
2350
#Katarzyna nieaktywny
31 stycznia 2014r. o 11:31
Polecam kubek 360 stopni. Super się sprawdził, po pierwszych próbach ze zwykłym kubeczkiem lub Doidy Cup'em, które kończyły się mokro wokół, podawaliśmy picie w "360-tce", po czym raz dwa przeszedł na zwykły kubek, już bez rozlewania. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo