noooo szczerze wątpie w powodzenie tej rzeczowej rozmowy :D z moja mamuśka to specyficzna osoba :) wiem że się martwi i ogólnie chce dobrze ale tłumaczyłam już jej nie raz że dla mnie ślub to nie tylko formalność, że to jedno z ważniejszych wydarzeń w życiu i nie chce go brać na tzw. "łapu capu" :) tylko najgorsze jest to że mój partner mimo że naprawde bardzo cierpliwy człowiek z niego to ma powoli dosyć tych rozmów :)
Ja po takim dniu jak dzisiaj mam ochote sobie tylko w głowe szczelic :D Zalało mi łazienke, złapałam gume w wózku, nie miałam jak wyjść z domu w lodowoce pusto więc bez obiadu, mała 3/4 dnia na rękach bo ząbki doskwierają, do tego migrenowy ból głowy także.... :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.