Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

1906
#MJ nieaktywny
28 stycznia 2014r. o 21:58
Ja jestem ;) Ale fakt, temat jakoś poupada ;)

Dopisane 28.01.2014r. o godz. 21:58:

Pytanie mam do was, czy w Bolesławcu można wypożyczyć strój karnawałowy dla dorosłych?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:04
kejti23 napisał(a): zalozylam ten watek,bo jestem w boleslawcu nowa i fajnie byloby z jakimis mamusiami stad rozmawiac :) dzieki za odzew dziewczyny :)

[podaj gg a chetnie sie odezwe
~mama niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:13
jesli sa mamy ktore nie maja czasem gdzie pojsc na kawe badz z kim pojsc na spacer albo tez nie znaja nikogo to piszcie na gg 48895623
~MM niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:15
kejti23 napisał(a): Dziewuszki sprawdzić meile ;)
. :D
[email protected] niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 20:54
~MM napisał(a):
kejti23 napisał(a): Dziewuszki sprawdzić meile ;)
. :D

a w jakim celu??
~mama niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 21:07
nie ma zadnych mam ? moze jednak jakas sie odezwie na gg? wspolna kawa , spacer:) oczywiscie z naszymi maluchami
1906
#MJ nieaktywny
29 stycznia 2014r. o 21:19
ja jestem :) ale zasmarkana, zakichana wiec spacer,tym bardziej kawka z maluchami odpada. Lepiej żeby nie rozprzestrzeniać wirusów :(
~mama niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 22:19
to napisz do mnie na gg :)wyzej podalam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo