Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 18:48
~Tata napisał(a):
~kk napisał(a): hej dziewczyny
moja córka ma skończone 8 miesiecy i tez nie chce raczkowac, ale mysle ze to kwestia czasu no i ma 4 ząbki.

Pewnie masz rację, ale dla własnego spokoju wizyta u neurologa i ortopedy w tej sprawie nie zaszkodzi.

dzisiaj stanela na kolankach i podparla sie raczkami :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MM niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 18:52
Mysle ze nie trzeba latac od razu po lekarzach,dajmy dziecku czas. Kazde malenstwo rozwija sie w swoim czasie.
11566
#kejti23 nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 19:15
do SYLWIA. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze,ze twoje malenstwo nie toleruje smoczka,moj w dzien go nie nosi,za to zasypianie bez ciumkania sie nie uda... W ogole jak wam mija dzionek kobitki? U mnie tragedia..z godziny na godzine coraz gorszy humor..masakra
5134
#TOjsienka nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 19:19
[email protected] napisał(a): od małego przesypia całe noce nie toleruje smoczka ale mamy problem bo dalej karmię piersią a to uciążliwe...
To samo było z moją małą.Nie tolerowała smoczka ani butelki do tego nic nie chciała jeść i pić tylko cyc przez półtora roku. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~MM niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 19:22
cO Z TWOIM humorem? Maly dokazuje?
5134
#TOjsienka nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 19:24
kejti23 napisał(a): do SYLWIA. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze,ze twoje malenstwo nie toleruje smoczka,moj w dzien go nie nosi,za to zasypianie bez ciumkania sie nie uda...

No nie wiem czy tak lepiej bo w tej sytuacji mama robi za takiego wielkiego smoka heh.Moja młoda po prostu nie potrafiła zaciągnąć smoczka,na każdą próbą zapodania miała odruch wymiotny to dałam sobie spokój.

~-madzia- niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 19:35
Witam wszystkie mamy, ja mam synka 4-letniego i córcie 2,5 roku. Moja mała nie chce oddać smoka i butelki za zadne skarby, do tego dalej w nocy zyczy sobie butle mleka, nie wiem czy jej samo przejdzie ale mam juz dosc wstawania w nocy... Starszy miał kilka miesięcy jak zaczął przesypiać całe noce a ona już taka duza... Pozdrawiam:)
5134
#TOjsienka nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 19:39
kejti23 napisał(a): U mnie tragedia..z godziny na godzine coraz gorszy humor..masakra

Spoko,wszystko trzeba przetrwać.Między moja dwójką było tylko 19 miechów różnicy.Na początku nie było łatwo ale teraz poza tym że jest między nimi wojna jak tylko rano oczy otworzą to jest całkiem lajtowo. ;) Choć już nie planuję bo obywatelski obowiązek już spełniłam to jak widzę fajne ciuszki dla bobasa to wymiękam ale na szczęście to tylko chwilowe :| :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo