~Mieszkanka napisał(a): Jak mam ochotę na grila, to idę do pabu.
No i masz rację ze chodzisz do pubu.Każdy pub ma oczyszczalnię powietrza wymaganą przez sanepid.Bez oczyszczalni powietrza pub nie dostanie koncesji :D
Zastanawia mnie tylko jeden fakt.Tak wiecznie się użalacie że jest bieda ludzie wyjeżdżają bo nie mają co do gara włożyć a tu wydajecie na jedną kiełbachę niskiej jakości dwie dychy w lokalu.Coś mało rzetelne info podajecie albo znów reklama.
Dopisane 25.01.2014r. o godz. 15:45:
~Polak napisał(a): Mam pomysł taki. Działkowicze powinni z dzialek zabierać to co chcą spalić albo do swoich domów, albo pod swój budynek w którym mieszkają. Tam rozpalić ognisko i spalić wszystko. Ciekawi mnie jedno, jak długo będzie mógł taki działkowicz hajcować pod oknami sąsiadów ? Szybciej przyjedzie Straż Miejska czy Policja ?
Sorry?A to ktoś bierze z działki śmieci i rozpala Ci pod oknem czy na działce bo się pogubiłam.To weź śmieci ze śmietnika i rozpal mu pod oknem i będziecie kwita.
Czytam tu te wasze mądrości ściętej głowy i zastanawiam się jakim zgryźliwym człowiekiem trzeba być i jak bardzo telewizja już wam mózgi wyprała.
Mieszkam koło działek.Od czasu do czasu ktoś spali kilka gałęzi najczęściej na jesień,ja w tym czasie zamknę okna a jeszcze nie zdarzyło mi sie żeby mi tlenu w domu brakło i musiałam w tym czasie okno otworzyć.
Jak ja się cieszę że mam normalnych sąsiadów.