Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec będzie miał hejnał
~Matador niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 22:38
Jeżeli hejnał miałby być taki kiczowaty jak flakon /przez niektórych zwany garnkiem/, to będzie kolejna porażka. Może następnym pomysłem będzie korona albo coś w tym rodzaju?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 23:41
Najlepszy hejnał dla Nowogrodźca to będzie raczej na mandolinę. "Hey Now, zazuzi zazuzaj" się nazywać będzie.
~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 0:05
No,złapać jakiegoś Dyzmę i niech na mandolince "zazuzi" zasuwa :P
~Sxxxx niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 7:48
Gdybyście wyjeżdżali częściej ze swoich domów do innych miast nie gdzieś daleko ,mam na myśli Lubań , Lwówek śl . Gryfów śl . ,Zgorzelec. I mam na myśli Zgorzelec miasto ,a nie do galerii w Zgorzelcu albo jego peryferiach to w każdym z tych miast grany jest hejnał i o dziwo to nie jest poroniony pomysł , tam ludziom raczej nie przeszkadza to . Ale jak to buraki , narzekacze jak zwykle nie widzicie nic prócz swojego podwórka to nie ma co się dziwić Ograniczonym i niedorozwiniętym umysłowo . Tylko praca -dom nic więcej i też nie wiem czy u was praca bo znając życie Relich wam drogi , chodnika , oświetlenia , prywatnego auta który by was do pracy woził nie dał . JAK NIE PASUJE TO NA BIAŁORUŚ JEDzcie tam się nie rozwijają za bardzo lepiej stać w miejscu niech nic się nie dzieje na co to wszystko wy zrobili byście lepiej na pewno .
~czytelnik niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 9:05
zgadzam się z poprzednikiem co do porównania z Białorusią ,tak Relich to wypisz wymaluj to Łukaszenko używa urzędników do prześladowań swoich przeciwników i mających odwagę myśleć inaczej. Każdy ,ma prawo widzieć to co widzi . Ja nie chcę aby mi ktokolwiek cokolwiek kupował tylko mądralo "praca dom "bo nasz kochany burmistrz potrzebuje moich pieniędzy na swoje fanaberie. Nie wszystkich stać zwiedzać te piękne miasta . Poczytaj sobie mądralo jak skutecznie urzędnicy hamują rozwój gospodarczy nie przepisy tylko urzędnicy mściwi i nie kompetentni jak psy kąsają bo burmistrz każe- to jest ta twoja dobra strona ? tym mamy się cieszyć.
~ktoś niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 9:18
gdzie są radni .Wykroty miałczą ,że droga Godzieszów , że droga , Parzyce , że Szkoła ,Nowogrodziec o wszystko, Gierałtów o salę, itd. Wy dupo lizy jakim to sposobem pozwalacie na takie fanaberie. Przecież burmistrz nie kupił by nawet papiery toaletowego jak byście nie pozwolili - banda eunuchów i tołdich.
~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 9:19
No tak brakuje nam : własnej gazety ,własnej rozgłośni radiowej ,własnej tv N-c , itd tyko ....... ??
~BRUTUS niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 9:39
Ludzie opanujcie się nie wystarczy wam to bębnienie o 7 rano i 15 godz z wieży kościelnej ?? tj jak hejnał.Pewnie najwięcej do powiedzenia mają ci co w okolicach rynku NIE mieszkają.Jak bym mieszkał na prowincji to by mi to bębnienie nie przeszkadzało,a tak co kase wywaliłem na piękne mieszkanie ,a ten nawiedzony proboszcz wali młotem w te dzwony i wali ,a teraz jeszcze burmistrz nie chce być gorszy.Nie będę na ciebie głosował Robert.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.