~to ja napisał(a): U nas, w Nowogrodźcu, poleci sobie ( jako nagranie oczywiście) w świat 2-3 razy dziennie i będzie fajnie.
~Sxxxx napisał(a): Gdybyście wyjeżdżali częściej ze swoich domów do innych miast nie gdzieś daleko ,mam na myśli Lubań , Lwówek śl . Gryfów śl . ,Zgorzelec. I mam na myśli Zgorzelec miasto ,a nie do galerii w Zgorzelcu albo jego peryferiach to w każdym z tych miast grany jest hejnał i o dziwo to nie jest poroniony pomysł , tam ludziom raczej nie przeszkadza to . Ale jak to buraki , narzekacze jak zwykle nie widzicie nic prócz swojego podwórka to nie ma co się dziwić Ograniczonym i niedorozwiniętym umysłowo . Tylko praca -dom nic więcej i też nie wiem czy u was praca bo znając życie Relich wam drogi , chodnika , oświetlenia , prywatnego auta który by was do pracy woził nie dał . JAK NIE PASUJE TO NA BIAŁORUŚ JEDzcie tam się nie rozwijają za bardzo lepiej stać w miejscu niech nic się nie dzieje na co to wszystko wy zrobili byście lepiej na pewno .
PanM napisał(a): Moim zdaniem Pan Burmistrz powinien załatwić Nowogrodzianom godziwą pracę
PanM napisał(a): Burmistrz jest najwyższą władzą w swoim środowisku.