Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec będzie miał hejnał
~to ja niezalogowany
1 lutego 2014r. o 21:49
Nie widzę problemu... Ma hejnał Kraków, może miec i Nowogrodziec ( zachowując wszelkie proporcje) Gdyby to dzisiaj Kraków przymierzał się do hejnału, marudnych, hejterów i frustratów byłoby podobnie dużo, jak tutaj. A jak już jest, słucha go cała Polska i jest wielką atrakcją miasta. U nas, w Nowogrodźcu, poleci sobie ( jako nagranie oczywiście) w świat 2-3 razy dziennie i będzie fajnie. Koszt niewielki a element wyróżniający miasteczko całkiem przyjemny. Dobrze korespondujący z dorocznym Festiwalem Schnablowskim. Mnie się pomysł podoba, a marudzić to każdy głupi potrafi...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 lutego 2014r. o 22:11
~to ja napisał(a): U nas, w Nowogrodźcu, poleci sobie ( jako nagranie oczywiście) w świat 2-3 razy dziennie i będzie fajnie.

Ile razy? Możesz parę razy dziennie przed dzbankiem zaśpiewać:
łubu dubu......

Toj toja postawcie kolo parku bynajmniej bedzie cos dla ludzi
~to ja niezalogowany
1 lutego 2014r. o 23:05
strasznie przyziemni jesteście.. Tylko drogi, toi-toie... wzlećcie troszkę ponad poziomy!
~ niezalogowany
2 lutego 2014r. o 1:50
~Sxxxx napisał(a): Gdybyście wyjeżdżali częściej ze swoich domów do innych miast nie gdzieś daleko ,mam na myśli Lubań , Lwówek śl . Gryfów śl . ,Zgorzelec. I mam na myśli Zgorzelec miasto ,a nie do galerii w Zgorzelcu albo jego peryferiach to w każdym z tych miast grany jest hejnał i o dziwo to nie jest poroniony pomysł , tam ludziom raczej nie przeszkadza to . Ale jak to buraki , narzekacze jak zwykle nie widzicie nic prócz swojego podwórka to nie ma co się dziwić Ograniczonym i niedorozwiniętym umysłowo . Tylko praca -dom nic więcej i też nie wiem czy u was praca bo znając życie Relich wam drogi , chodnika , oświetlenia , prywatnego auta który by was do pracy woził nie dał . JAK NIE PASUJE TO NA BIAŁORUŚ JEDzcie tam się nie rozwijają za bardzo lepiej stać w miejscu niech nic się nie dzieje na co to wszystko wy zrobili byście lepiej na pewno .

Sam jesteś burak dupolizie!
11445
PanM
2 lutego 2014r. o 6:48
Moim zdaniem Pan Burmistrz powinien załatwić Nowogrodzianom godziwą pracę zamiast dzbanów i hejnałów.Wtedy sami dobrowolnie zatrąbią w fanfary,.
Takie pomysły to dowody na niekompetencje i bezradność.Czas kończyć ten żałosny spektakl.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
2 lutego 2014r. o 7:15
PanM napisał(a): Moim zdaniem Pan Burmistrz powinien załatwić Nowogrodzianom godziwą pracę

Tak, bo to szczególnie Burmistrz jest od załatwiania pracy.

11445
PanM
2 lutego 2014r. o 9:11
Burmistrz jest najwyższą władzą w swoim środowisku.
Wystarczy żę w ramach dopuszczalnych kompetencji będzie jak najmniej utrudniał funkcjonowanie przedsiębiorczości i wolnemu rynkowi oraz jak najmniej wydawał bez sensu publicznych pieniędzy .To już jest jakaś tam pomoc.
Mieszkańcy Nowogrodźca .Przypomnijcie sobie proszę jakie auto i za ile kupiono aby wasz Pan Komendant mógł jeździć do Bolesławca.
Ponad to skoro władza ustanawia specjalne strefy daje tym dowód żę wie iż poza strefami jest źle.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
2 lutego 2014r. o 9:26
PanM napisał(a): Burmistrz jest najwyższą władzą w swoim środowisku.

W swoim środowisku? to dobre :)

Czy to brak wiedzy jest u Pana powodem posługiwania się samymi uogólnieniami?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza