Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt od WOŚP dla bolesławieckiego szpitala
~mir.ko niezalogowany
5 lutego 2014r. o 17:21
przecież sprzet orkiestry to niejedyny jaki funkcjonuje w szpitalach. piszecie jakby bez jurka szpitale zostały natychmiast zamkniete. ze skladek idzie na sprzęt, leczenie, szpitale kilkanaście razy wiecej KAŻDEGO ROKU niż wynosi suma wszystkich orkiestr. orkiestra po prostu dokładnie celuje w dodatkowe potrzeby poszczególnych jednostek, czasami może aż na wyrost bo sam sprzęt nie jest samoobsługowy i może stać się solą w oku
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 19:08
Szkoda ,ze u nas nie organizuje sie WOSP, mniejsze miasta lepiej umieja zorganizowac ta akcję. Spijcie organizatorzy.Dzieki za ten sprzet.
5134
#TOjsienka nieaktywny
5 lutego 2014r. o 19:34
TA napisał(a):
Tak jak podejrzewałem, żaden z obecnych tu lemingów nie przeczytał wpisu MatkiKurki

No żebyś wiedział,że przeczytałam wczoraj od razu jak to zapodano,stąd był mój tekst,że ktoś próbuje się wybić na cudzym garbie tym bardziej,że sam powiedział iż nie mówi tego żeby zaistnieć po prostu stosując technikę wyparcia.Co wy myślicie że ktoś ciąga się po sądach żeby wam za frajer dobrze zrobić? Mądre powiedzenie brzmi"każdy orze jak może".
I weź mnie między innymi nie wyzywaj od jakiś lemingów bo ni wuja nie wiem szto ty do mnie gawarisz bo akurat politykę mam poniżej pleców a poglądy nie zmieniają mi się pod partyjne czy czego innego dyktando.Skoro macie problem z samodzielnym myśleniem to oglądajcie swoich misiów z okienka,G mnie to obchodzi ale dajcie innym samodzielnie myśleć. :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~kinia niezalogowany
5 lutego 2014r. o 19:36
~ napisał(a): Szkoda ,ze u nas nie organizuje sie WOSP, mniejsze miasta lepiej umieja zorganizowac ta akcję. Spijcie organizatorzy.Dzieki za ten sprzet.

A Ty na co czekasz? Zakasaj rękawy, zgłaszaj sztab i zorganizuj finał!!! A nie siedzisz tylko i narzekasz, że kto inny nie robi.
~ niezalogowany
7 lutego 2014r. o 21:42
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/emocjonalne-wystapienie-owsiaka-rezygnuje-ze-wszystkiego/83kvn
Chyba Słoik podwinął ogon i zwiewa...
Gdyby był bez winy, to raczej nie przejąłby się "sensacjami" jakiegoś blogera...
~toruńskietermy niezalogowany
7 lutego 2014r. o 22:19
~ napisał(a): http://wiadomosci.onet.pl/kraj/emocjonalne-wystapienie-owsiaka-rezygnuje-ze-wszystkiego/83kvn
Gdyby był bez winy, to raczej nie przejąłby się "sensacjami" jakiegoś blogera...

Rozumiem że teraz wy - ty z blogerem - pokażecie na co was stać. W przyszłym roku zrobicie taką zbiórkę że wszyscy będą "piać z zachwytu".
Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji).
~ niezalogowany
7 lutego 2014r. o 22:34
Zobaczył że ludzie nie rzucają już tyle co kiedyś i chyba się wycofuje.
~ niezalogowany
7 lutego 2014r. o 22:59
~toruńskietermy napisał(a):
~ napisał(a): http://wiadomosci.onet.pl/kraj/emocjonalne-wystapienie-owsiaka-rezygnuje-ze-wszystkiego/83kvn

Rozumiem że teraz wy - ty z blogerem - pokażecie na co was stać. W przyszłym roku zrobicie taką zbiórkę że wszyscy będą "piać z zachwytu".
Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji).

A co powiesz jeśli to okaże się prawdą?
Będziesz chrzanił teksty w stylu: ale i tak dużo poszło na pomoc, więc się od niego odczepcie? Wybacz, ale jeśli z każdego wrzuconego 10 zł do puszki, przynajmniej 1 zł szła na lewo, to jest to zwykłe złodziejstwo...
Owsiak powinien być jak żona Cezara - bez skazy.
A co zrobił Owsiak? Obraził się na jakiegoś blogera, bo źle na niego pisze - przecież to śmieszne! Wystarczyło przecież poczekać do następnej rozprawy i "rozdeptać" blogera jeśli wszystko w fundacji jest OK. A on najpierw łazi po stole i szuka słoika, a teraz strzela focha jak rozkapryszona nastolatka - jak dla mnie to podejrzanie nerwowe zachowanie...
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo