Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt od WOŚP dla bolesławieckiego szpitala
211
skorn
8 lutego 2014r. o 0:20
~toruńskietermy napisał(a): Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji).

Równie dobrze to pytanie można zadać tobie.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10247
#TA nieaktywny
8 lutego 2014r. o 0:26
Prawda jest taka, że gdy sąd zażądał od Słoika dokumentów, to Słoik zaczął robić w gacie...
~ niezalogowany
8 lutego 2014r. o 0:43
prawda jest taka ze jestes pusTAkiem!!
5134
#TOjsienka nieaktywny
8 lutego 2014r. o 9:23
TA napisał(a): to Słoik zaczął robić w gacie...

Byłeś tam?Widziałeś na własne oczy skoro klepiesz?
Nie zapominaj że to Owsiak złożył pozew a jak to z reguły bywa na rozprawie wszystko może wyjść zmieniając status postępowania.Rozsądny który ma coś faktycznie na sumieniu,na własne życzenie nie pcha się do sądu tylko chowa głowę w piasek.
MatkaKurka zamiast wyzywać w necie,mógł jeśli ma niepodważalne dowody złożyć jako pierwszy pozew.Teraz tylko łapie się wszystkich środków żeby ratować swój tyłek za pyskowanie.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~zatrwożony niezalogowany
8 lutego 2014r. o 9:27
CZY TEN SPRZĘT jest z naklejką MELON-a...??
~ niezalogowany
8 lutego 2014r. o 11:03
TA napisał(a): Prawda jest taka, że gdy sąd zażądał od Słoika dokumentów, to Słoik zaczął robić w gacie...

Prawda jest taka, że bezmyślnie powielasz głupoty, które kurka pisze na swoim blogu. To kurka robi w gacie, bo Owsiak ma dokumenty na wszystko, a kurka nie ma żadnych dowodów, poza urojeniami i tekstami przeczytanymi w necie.

W listopadzie podczas rozprawy sądowej, kurka został zmiażdżony przez adwokata Owsiaka. Na większość pytań, odpowiadał : "odmawiam odpowiedzi". A najlepsza była jego wypowiedź, na pytanie :

"Skąd Pan ma informację, że koszty organizacji Finałów WOŚP przekraczają zyski? – pytał na przykład Jacek Zagajewski.

- Z kalkulacji ze stron internetowych. Tego nie da się policzyć przy pomocy dokumentów wyłożonych na stół, bo takich dokumentów nie ma. Ale na różnych stronach internetowych robiono takie kalkulacje – odpowiadał Piotr W."

Ludzie Owsiaka dostarczyli na rozprawę kilka kartonów kopii dokumentów z rozliczeniami. Sam Owsiak zadeklarował, że może dostarczyć więcej dokumentów, tylko do tego potrzeba wynająć firmę, do wykonania ich kopii. A same dokumenty będą zajmować miejsca w kilku samochodach.

źródło: http://24legnica.pl/?p=18531#sthash.bWr981zW.dpuf
~toruńskietermy niezalogowany
8 lutego 2014r. o 11:07
skorn napisał(a):
~toruńskietermy napisał(a): Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji).

Równie dobrze to pytanie można zadać tobie.

Jak cytujesz to cytuj całą treść wpisu.
"Rozumiem że teraz wy - ty z blogerem - pokażecie na co was stać. W przyszłym roku zrobicie taką zbiórkę że wszyscy będą "piać z zachwytu".
Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji)."
Manipulujecie, oczerniacie, szkalujecie - plujecie jadem - tak po katolicku. W necie jest wam dobrze bo czujecie się "niewidzialni".
Ja nie oceniam dokonań innych, wy tak - dlatego chciałem przeczytać o waszych osiągnięciach.
~ niezalogowany
8 lutego 2014r. o 12:47
~toruńskietermy napisał(a):

Jak cytujesz to cytuj całą treść wpisu.
"Rozumiem że teraz wy - ty z blogerem - pokażecie na co was stać. W przyszłym roku zrobicie taką zbiórkę że wszyscy będą "piać z zachwytu".
Powiedz, pochwal się co ci "w życiu wyszło" - oprócz stolca i pisania durnych komentarzy (insynuacji)."
Manipulujecie, oczerniacie, szkalujecie - plujecie jadem - tak po katolicku. W necie jest wam dobrze bo czujecie się "niewidzialni".
Ja nie oceniam dokonań innych, wy tak - dlatego chciałem przeczytać o waszych osiągnięciach.

Są realne przesłanki, by stwierdzić, że "ktoś" wyprowadził z WOŚP grube miliony. I nie ma tu znaczenia, że przy okazji zakupiono masę sprzętu do szpitali. Jeśli potwierdzą się "internetowe insynuacje" (a jest ich niestety coraz więcej) to JO przestanie być w końcu nietykalny.
Pytam dlaczego Owsiak zamiast pokazać wszystkie dokumenty, których zażądał Sąd w Złotoryi i skończyć tą internetową nagonkę, to zamiast tego zaczyna odstawiać jakieś komedie???
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!