~mariiiii napisał(a): Pracowałam tam kiedyś, i prawdę mówiąc to się ciesze ze już tam nie pracuje. Nie ma co się nawet z nimi wdawać w dyskusje, bo to ty pracowniku jesteś śmieciem a ja tu żądze, z takiego założenia wychodzą. Panie Jurku niech pan nie mówi ze pewni pracownicy musieli odejść bo oboje wiemy że to była ich decyzja bo nie mogli tej atmosfery wytrzymać. A ty pracownico, wiem kim jesteś i wiem jaka jesteś dwulicowa ,tu jedziesz po szefostwie jak się da wyzywasz narzekasz a później biegniesz i powtarzasz. A co nie usłyszysz to dopowiesz, później w pracy dziwne sytuacje i napięta atmosfera. Mąciwoda zaje.....ana. Co do jedzenia część jest naprawde dobra ale część to syf.;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
P.S. Powinniście szanować i dbać o tą starszą panią kucharkę super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś
To prawda...wszyscy udają ,że szefostwo tolerują a niestety nikt ICH nie lubi
super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś.
~Fiona napisał(a):~mariiiii napisał(a): Pracowałam tam kiedyś, i prawdę mówiąc to się ciesze ze już tam nie pracuje. Nie ma co się nawet z nimi wdawać w dyskusje, bo to ty pracowniku jesteś śmieciem a ja tu żądze, z takiego założenia wychodzą. Panie Jurku niech pan nie mówi ze pewni pracownicy musieli odejść bo oboje wiemy że to była ich decyzja bo nie mogli tej atmosfery wytrzymać. A ty pracownico, wiem kim jesteś i wiem jaka jesteś dwulicowa ,tu jedziesz po szefostwie jak się da wyzywasz narzekasz a później biegniesz i powtarzasz. A co nie usłyszysz to dopowiesz, później w pracy dziwne sytuacje i napięta atmosfera. Mąciwoda zaje.....ana. Co do jedzenia część jest naprawde dobra ale część to syf.;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
P.S. Powinniście szanować i dbać o tą starszą panią kucharkę super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś
....wywalic to dwulicowe cos...niech nie mąci wiecej...
To prawda...wszyscy udają ,że szefostwo tolerują a niestety nikt ICH nie lubi
super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś.
Zastosowana autokorekta