Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Restauracja "GRAŻKA" Szczytnica - opinie

~Fiona niezalogowany
12 lutego 2016r. o 12:26
~mariiiii napisał(a): Pracowałam tam kiedyś, i prawdę mówiąc to się ciesze ze już tam nie pracuje. Nie ma co się nawet z nimi wdawać w dyskusje, bo to ty pracowniku jesteś śmieciem a ja tu żądze, z takiego założenia wychodzą. Panie Jurku niech pan nie mówi ze pewni pracownicy musieli odejść bo oboje wiemy że to była ich decyzja bo nie mogli tej atmosfery wytrzymać. A ty pracownico, wiem kim jesteś i wiem jaka jesteś dwulicowa ,tu jedziesz po szefostwie jak się da wyzywasz narzekasz a później biegniesz i powtarzasz. A co nie usłyszysz to dopowiesz, później w pracy dziwne sytuacje i napięta atmosfera. Mąciwoda zaje.....ana. Co do jedzenia część jest naprawde dobra ale część to syf.
P.S. Powinniście szanować i dbać o tą starszą panią kucharkę super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś

To prawda...wszyscy udają ,że szefostwo tolerują a niestety nikt ICH nie lubi

super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~;) niezalogowany
12 lutego 2016r. o 14:59
Masakra jak mozesz tak obrazac ludzi zobacz najpierw na siebie i wogole kim Ty jestes zeby oceniac innych, nie chce mi sie Ciebie obrazac bo szkoda na Ciebie nawet zwracac uwage.
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 15:04
czy dobre piwo jest po 2,50 czy po 3,350

bytko ne bytko oto jest pytanko
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 15:12
~Fiona napisał(a):
~mariiiii napisał(a): Pracowałam tam kiedyś, i prawdę mówiąc to się ciesze ze już tam nie pracuje. Nie ma co się nawet z nimi wdawać w dyskusje, bo to ty pracowniku jesteś śmieciem a ja tu żądze, z takiego założenia wychodzą. Panie Jurku niech pan nie mówi ze pewni pracownicy musieli odejść bo oboje wiemy że to była ich decyzja bo nie mogli tej atmosfery wytrzymać. A ty pracownico, wiem kim jesteś i wiem jaka jesteś dwulicowa ,tu jedziesz po szefostwie jak się da wyzywasz narzekasz a później biegniesz i powtarzasz. A co nie usłyszysz to dopowiesz, później w pracy dziwne sytuacje i napięta atmosfera. Mąciwoda zaje.....ana. Co do jedzenia część jest naprawde dobra ale część to syf.
P.S. Powinniście szanować i dbać o tą starszą panią kucharkę super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś

....wywalic to dwulicowe cos...niech nie mąci wiecej...

To prawda...wszyscy udają ,że szefostwo tolerują a niestety nikt ICH nie lubi

super kobieta i rękę ma do gotowania. Ona tam powinna być kierowniczką kuchni, a nie to dwulicowe coś.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 19:03
temat już nudny
~ niezalogowany
13 lutego 2016r. o 8:57
nie wcale nie nudny :P wiadomo ze tam cyrk a szefostwo próbuje sie wybielić:D
~Ilona niezalogowany
13 lutego 2016r. o 21:03
Moze zaczne od tego ze pozdrawiam Pania Grazyne i Pana Jurka .
Zaczelam prace jeszcze w Tomaszowie w starej Grazce , nie bylo mi to na reke bo dojezdzalam busami z Bolca ale nie mialam z czego zyc i musialam sie podjac tam pracy .
Na poczatku bylo strasznie szefowa mnie szkolila na kazdym kroku i dostawalam z krec ki , poprawiala mnie na kazdym kroku jak cos zle zrobilam , ALE TERAZ DZIEKUJE JEJ ZA TO BO TO WLASNIE ONA NAUCZYLA MNIE DOKLADNOSCI .
z czasem polubilam Pania Grazyne i ona mnie.
Przy otwieraniu nowej Grazki pomagalam Pani Grazynie , razem ustawialysmy stoly , ozdabialysmy sale , i nawet choc mozecie byc zdziwieni klocilam sie z nia gdzie jaki obraz ma wisiec bo ja uwazalam inaczej i ona tez ale ustepowala mi choc wcale nie musiala bo ona tam zadzila a ja tak naprawde mialam tam gowno do gadania, bardzo sie do niej przywiazalam naprawde , to jest naprawde dobra kobieta , jesli tak jak ja wlozylibyscie serce w ta prace uwiezcie mi Pani Grazyna bedzie dla was zlota kobieta, lubialam sie posmiac z nia , podyskutowac w zartach .
Niepracuje tam juz prawie 5 lat i nie to ze sie zwolnilam albo ze mnie zwolnili , tylko dlatego ze zaszlam w ciaze i poszlam na wychowawcze. Trzymam kciuki Pani Grazynko

Zastosowana autokorekta

~~Ireneusz niezalogowany
5 grudnia 2016r. o 22:07
Witam chciałbym pozdrowic Pania ktora nas obslugiwala, zawsze usmiechnieta i widac ze to jest jej pasja a przy tym jest bardzo ładna. Pozdrawiam Pani Paulinko i oczywiscie jedzenie pyszne akurat zawsze trafiam na najlepsza zmiane. Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo