Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Restauracja "GRAŻKA" Szczytnica - opinie

~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 22:42
Jeszcze łapie za dupę i nachodzi pracownice w prywatnym życiu...Podjeżdża pod dom oferuje wyjazd do wrocławia na niby" firmowe zakupy" haaah a co do sprośnych i odważnych sms do pań nie wspomnę nawet żal jest je czytać. To samo pod wiaduktem j...zboczeniec i ham w łeb powinien dostać!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Alicja niezalogowany
9 kwietnia 2017r. o 15:48
Aż o takich akcjach z kobietami to nie słyszałam...tylko jak z jakas jedna blondynka bajerował i brał na obiady do wrocka ale o tym co ktos wyżej nap to niestety nie ale skoro to prawda i macie Smsy czy tez inne dowody na to jak on sie zachowuje to zgłoście to na policję!!! Bo póki nikt o tym sie nie dowie to on bedzie sobie na to zawsze pozwalał a to juz jest chore!! A to ze zatruwa zycie prywatne to wiem on ma schize...twierdzi ze jak któraś z pracownic cos sobie kupi nowego np auto czy mieszkanie czaczy cokolwiek innego wartościowego to znaczy ze go okradała najlepiej zeby kazdy był gorszy od niego!! Uwierzcie mi nawet mi cisnął ze ciagle sobie kupuje nowe ciuchy mimo ze tego nie robiłam a nawet choćbym to skoro pracuje i zarabiam i mam ochotę to mogę chyba ze kazdy zanim cos sobie kupi powinien sie zapytać Jureczka czy moze..hehe co za dziwny czlowiek !!! Zgłaszajcie wszystko nawet jeśli to było rok temu nie ma znaczenia kiedy jeśli masz na to dowód!! A jak jeszcze ktos moglby to potwierdzić to juz całkiem.. zwykła świnia chociaż świnia jest bardziej przyzwoita niż ten typ!!!

Zastosowana autokorekta

~~Ja niezalogowany
1 czerwca 2017r. o 16:44
No Alicjo naprawdę ci współczuję tego jak twój "ojciec" cie wykiwal zostawił cie z długami... ale wiesz nie daleko pada jablko od jabłoni i chyba dobrze wiesz co mam na myśli...sama nie jesteś lepsza bo olalas totalnie swoich byłych pracowników a dobrze wiesz ze wisisz im kasę! Zamiast się dogadać to zmieniłaś nr telefonu i zablokowałas każdego kto próbował się z tobą skontaktować i dowiedzieć się kiedy dostanie zaległe pieniądze !!! Także wcale nie jesteś lepsza :/
~~Alicja niezalogowany
6 czerwca 2017r. o 8:44
Dlaczego jestes "JA" jako autor tekstu a nie prawdziwe imię czego sie boisz? Bo kłamiesz? Najwidoczniej..ja mam wciąż kontakt z dziewczynami fakt nie ze wszystkimi ale nie musze ze wszystkimi..skoro tak piszesz to moze przypomnę tobie jak w maju kiedy przejęłam rrestauracje to spłaciłam każda z was?! Nawet osoby które za cały rok nie miały zapłaconego urlopu czy tez osoby z roku poprzedniego!!! O tym zapomniałaś wspomnieć!! Rownież zapomniałaś wspomnieć ze Jureczek przy mnie mówił do was ze odda wam pieniądze za urlop który to niby ja wam jestem dłużna No i wyobraź sobie ze to zrobił najwidoczniej tylko tobie nie zapłacił przypomnij sobie kto był na urlopie w sierpniu... on to zrobił a wiem bo mam z tymi osobami kontakt..owszem zablokowałam osoby które wypisywali mi wiadomości typu ze ja ich obgaduje niby do kogo i po co?!! Jesteście jak horongiewka gdzie zawieje tam idziecie..jak ja tam byłam to jechalyscie po grazce i Jureczku jaki to s...iel i pijaczka ale jak stary mnie oszukał to same mnie namawialyscie idź na policję zgłoś wszystko No i sie was posłuchałam Powiedziałam wam ja nie chce żebyście kłamały tylko Pow prawde i tyle..to nie głupa palilyscie bo Jureczek straszył was ze wy krec ie was z roboty co sie tak trzymacie zeby tam robić??? Jest wiele innych restauracji to nie narzekacie wyzywacie ale jak Jurek wchodzi to tylko wazelina pomaga zeby w dupe mu wejść!!! Taka jest prawda!!! Jak ja tam byłam to miałyście luz zero stresu robiliście co chciałyście bez więziami bez tel i SMS i chodziłam za wami i nie patrzyłam na rece pozwalałam wam na wszystko wtedy jakbyście mogły to na rękach byście mnie nosiły wtedy byłam za krec ista!!! A teraz mnie porównujesz do tego z krec a?? Oszalalas?? Ja nigdy nie bede jak on uwierz mi..a i wstyd mi za to ze to w ogole mój ojciec jest!! Także tyle w temacie a moze proponuje pogadać szczerze z koleżankami które pieniądze dostały a w sumie wy tam dobrze gracie głupa jak Jurek zagra to wy tańczycie takie marionetki jesteście...szkoda bo nawet ja przez jakis czas myslalsm ze jesteście wporzadku ale sie przejechałam....żegnam panią JA

Zastosowana autokorekta

~~Alicja niezalogowany
6 czerwca 2017r. o 19:38
Dlaczego jestes "JA" jako autor tekstu a nie prawdziwe imię czego sie boisz? Bo kłamiesz? Najwidoczniej..ja mam wciąż kontakt z dziewczynami fakt nie ze wszystkimi ale nie musze ze wszystkimi..skoro tak piszesz to moze przypomnę tobie jak w maju kiedy przejęłam rrestauracje to spłaciłam każda z was?! Nawet osoby które za cały rok nie miały zapłaconego urlopu czy tez osoby z roku poprzedniego!!! O tym zapomniałaś wspomnieć!! Rownież zapomniałaś wspomnieć ze Jureczek przy mnie mówił do was ze odda wam pieniądze za urlop który to niby ja wam jestem dłużna No i wyobraź sobie ze to zrobił najwidoczniej tylko tobie nie zapłacił przypomnij sobie kto był na urlopie w sierpniu... on to zrobił a wiem bo mam z tymi osobami kontakt..owszem zablokowałam osoby które wypisywali mi wiadomości typu ze ja ich obgaduje niby do kogo i po co?!! Jesteście jak horongiewka gdzie zawieje tam idziecie..jak ja tam byłam to jechalyscie po grazce i Jureczku jaki to s...iel i pijaczka ale jak stary mnie oszukał to same mnie namawialyscie idź na policję zgłoś wszystko No i sie was posłuchałam Powiedziałam wam ja nie chce żebyście kłamały tylko Pow prawde i tyle..to nie głupa palilyscie bo Jureczek straszył was ze wy krec ie was z roboty co sie tak trzymacie zeby tam robić??? Jest wiele innych restauracji to nie narzekacie wyzywacie ale jak Jurek wchodzi to tylko wazelina pomaga zeby w dupe mu wejść!!! Taka jest prawda!!! Jak ja tam byłam to miałyście luz zero stresu robiliście co chciałyście bez więziami bez tel i SMS i chodziłam za wami i nie patrzyłam na rece pozwalałam wam na wszystko wtedy jakbyście mogły to na rękach byście mnie nosiły wtedy byłam za krec ista!!! A teraz mnie porównujesz do tego z krec a?? Oszalalas?? Ja nigdy nie bede jak on uwierz mi..a i wstyd mi za to ze to w ogole mój ojciec jest!! Także tyle w temacie a moze proponuje pogadać szczerze z koleżankami które pieniądze dostały a w sumie wy tam dobrze gracie głupa jak Jurek zagra to wy tańczycie takie marionetki jesteście...szkoda bo nawet ja przez jakis czas myslalsm ze jesteście wporzadku ale sie przejechałam....żegnam panią JA

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
7 czerwca 2017r. o 12:54
szczytnica, to tam jest restauracja?
~~ niezalogowany
7 czerwca 2017r. o 13:49
taaaak. dla szczurów. w każdej klatce
~~Sylwia niezalogowany
7 czerwca 2017r. o 19:47
Szkoda mi tej corki właściciela!!! Nie mogę sobie wyobrazić jak mozna było tak potraktować własne dziecko to trzeba byc skończonym egoista!! Nie przejmuj sie co wypisują te dziewczyny o ile w ogole to one piszą skoro boja sie podać prawdziwe imię,niezdziwiloby mnie gdyby to był właściciel który wymyśla zeby cie pogrążyć!! Lepiej odetnij sie od tego towarzystwa bo niema sensu z nimi nawet dyskutować!!! Karma wróci do tego niby tatusia zobaczysz jeszcze kiedyś wspomni twoje imię błagając o przebaczenie co za typ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo