Aż o takich akcjach z kobietami to nie słyszałam...tylko jak z jakas jedna blondynka bajerował i brał na obiady do wrocka ale o tym co ktos wyżej nap to niestety nie ale skoro to prawda i macie Smsy czy tez inne dowody na to jak on sie zachowuje to zgłoście to na policję!!! Bo póki nikt o tym sie nie dowie to on bedzie sobie na to zawsze pozwalał a to juz jest chore!! A to ze zatruwa zycie prywatne to wiem on ma schize...twierdzi ze jak któraś z pracownic cos sobie kupi nowego np auto czy mieszkanie czaczy cokolwiek innego wartościowego to znaczy ze go okradała najlepiej zeby kazdy był gorszy od niego!! Uwierzcie mi nawet mi cisnął ze ciagle sobie kupuje nowe ciuchy mimo ze tego nie robiłam a nawet choćbym to skoro pracuje i zarabiam i mam ochotę to mogę chyba ze kazdy zanim cos sobie kupi powinien sie zapytać Jureczka czy moze..hehe co za dziwny czlowiek !!! Zgłaszajcie wszystko nawet jeśli to było rok temu nie ma znaczenia kiedy jeśli masz na to dowód!! A jak jeszcze ktos moglby to potwierdzić to juz całkiem.. zwykła świnia chociaż świnia jest bardziej przyzwoita niż ten typ!!!
Zastosowana autokorekta