Szkoda ze wszyscy jesteście anonimowi bo bym wam piątkę przybiła,,szkoda tylko ze rok temu jak zjezdzalam do pl to nie wiedziałam o tej stronie bo bym raczej nie zjechała..a powodem do powrotu był wlasnie pan właściciel rzekomy mój tatuś!!! Chciał żebym pomogła mu prowadzić ta ruderę i głupia byłam bo sie dałam namówić!! A wiecie jak skończyłam tak ze musiałam wynieść sie za granice bo mnie ojciec wyj...l w powietrze i jedno co mam to długi!!! To jest dziwny czlowiek i zwykły frajer nie pisalabym tego gdyby to nie była prawda!! Ktos mi kiedyś Pow tylu fajnych jest mężczyzn w lubaniu to twoja matka musiała wybrać takiego barana!!! Niestety!!! Szkoda mi mamy bo musiała sie z nim męczyć dopóki Grażynka sie nie pojawiła i nie lyknela jego ściem zrzucam to na ślepa miłość chociaż w nim nie ma nic co mozna kochać!! Jest egoista który zrujnował zycie mojej mamie swojej matce której zabrali dom i musiała mieszkać w garażu a on sie bawił a ja mimo wszystko mu ufałam i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle!!! Niema słów które mogłabym go opisać za to jak zrujnował zycie własnej córce!!! Teraz ja musze świecić oczami przed każdym a ten ... dalej chleje dalej jeździ po swoich pracownikach i dalej ma wyj...ne na system!! Dziwi mnie fakt ze jest zadłużony tak ze do niego nie należy nawet pies w kojcu a i tak nikt mu nic nie robi!!! To jest paranoja...jeżeli ktos to czyta to błagam omijajcie tego typa szerokim łukiem!! Napewno ty tak zwany tatuś za...ny bedziesz to czytał bo zawsze czytasz wszystkie komentarze spisz po dwie godz bo obserwujesz przez kamery wszystkich co robią bo jak uważasz z założenia pracownik to złodziej życzę ci jednego oby karma cie dopadła!!! A wtedy nic ci nie moze nawet 0.7 bollsa!!!! I te twoje marsiki z dupy
Zastosowana autokorekta