Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Akcja Kocham Polskę w Bolesławcu
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
18 lutego 2014r. o 16:34
skorn napisał(a): Chyba pomyliłem portale.

Dlaczego?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mateusz Dawid Szczepaniak niezalogowany
18 lutego 2014r. o 17:42
Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne.
Jesteśmy Polakami, nie tylko dlatego, że kochamy Polskę (co przeszkadza niektórym ograniczonym intelektualnie jak pozwoliliście mi zauważyć), nie tylko dlatego, że po polsku mówimy, nie dlatego, że nasi Rodacy są nam duchowo bliżsi i bardziej zrozumiali, że pewne nasze osobiste sprawy łączą nas bardziej z nimi niż z obcymi, ale także dlatego, że obok życia osobistego, indywidualnego znamy życie zbiorowe Narodu, którego cząstką jesteśmy, że ponad nasze sprawy osobiste stawiamy sprawy Narodowe, sprawy Polski jako całości, interes najwyższy, dla którego należy poświęcić to czego dla spraw osobistych poświęcić nie wolno.
11842
18 lutego 2014r. o 17:54
Brawo Mateusz !!
2900
#falco nieaktywny
18 lutego 2014r. o 18:20
jak często proszono o ,,pięć piw,,? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11842
18 lutego 2014r. o 18:35
hahahaha :D
No właśnie, co to za pytanie? Mają po min. 18 lat? Mają, to w czym rzecz?
5134
#TOjsienka nieaktywny
18 lutego 2014r. o 18:59
Zdemotywowany napisał(a): Brawo Mateusz !!

Ty,TY....Robacku Ty.Widzę,że w końcu znalazłeś kolegę nadającego na tych samych falach :)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4743
#MANSON nieaktywny
18 lutego 2014r. o 19:03
Hehe! :D
.....i to nie jednego :]
Siemka Toyka ;)
11842
18 lutego 2014r. o 19:10
TOjsienka napisał(a): Widzę,że w końcu znalazłeś kolegę nadającego na tych samych falach :)

Ty nie chciałaś zostać moją koleżanką, to musiałem w innym miejscu szukać :D
A tak na poważnie, to żadna nowość :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza