Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Akcja Kocham Polskę w Bolesławcu
~Mateusz Dawid Szczepaniak niezalogowany
18 lutego 2014r. o 20:49
Zatem Kolego Patrzalski cieszę się że wrogiem nie jesteś - tych mamy już wystarczająco (tyle naszego szczęścia, że są to zazwyczaj ludzie o niskim ilorazie inteligencji i o wysokim zakompleksieniu), nam nie chodzi na tyle o dobro państwa co o dobro Narodu.
Jesteśmy Narodowcami, nie państwowcami.
Dla nas najwyższą wartością jest Naród, także Naród, któremu nie jest dane żyć w granicach Państwa.
Tojsieńko, nie wiem co Ci chodzi, nie piszesz zbyt składnie, co czego mam ukladać koncepcję?
Jeżeli do oskarżeń z Twojej strony, to Ty musisz ułożyć koncepcję i udowodnić mi zarzuty, w innym razie Twoje oskarżenia są nic nie warte i nie będę tracić czasu odnosząc się do nich.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 21:18
a te wszystkie "wlepki" na domach, slupach itp. ..... to tez w ramach akcji .....
a co z poszanowaniem prawa i czyjejs pracy ???
~Mateusz Dawid Szczepaniak niezalogowany
18 lutego 2014r. o 21:21
Akcja ograniczała się do plakatów, które były od Młodzieży Wszechpolskiej, wlepki są ogólnie dostępne i każdy może je nabyć.
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
18 lutego 2014r. o 21:22
~ napisał(a):
a co z poszanowaniem prawa i czyjejs pracy ???

Ul. Wiejska Warszawa, tam powinny być kierowane pytania tego typu.
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 21:24

"Ul. Wiejska Warszawa, tam powinny być kierowane pytania tego typu"
- nikt z wiejskiej nie będzie tego w Bc sprzatal....
a wlepki to zwykly wandalizm .....
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
18 lutego 2014r. o 21:29
Nie do końca o to mi chodziło, ale jak Pan wyżej napisał, wlepek różnych jest multum i jeszcze więcej i każdy na własną rękę może takie kupić(różnego rodzaju),a przez swój niski koszt mają wielu odbiorców.
A zresztą to nie jest też grafiti, więc nie wyolbrzymiajmy.
5134
#TOjsienka nieaktywny
18 lutego 2014r. o 22:21
Jak mówiłam nie chce mi się dzisiaj dyskutować.Nic nie insynuuję.Zgodziłam się z Patrzalskim a jeśli Ty też to chyba jednakowo to zajarzyliśmy.Kminić miał Zdemotywowany nie Ty...nie wyręczaj kolegi. :> :D
Nooo Dobranoc dzieci śmieci.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
211
skorn
18 lutego 2014r. o 22:28
~Mateusz Dawid Szczepaniak napisał(a): Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne.

Roman Dmowski

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza