Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Akcja Kocham Polskę w Bolesławcu
211
skorn
19 lutego 2014r. o 15:33
~ napisał(a): bolesławiecka MW - skompromitowani mitomani i notoryczni kłamcy. Nie wypada wlic nazwiskami, ale wszyscy wiedzą - zaczynali już różne inicjatywy w różnych organizacjach - czego się tylko nie dotkną zawsze kończyło się to sromotną porażką i kompromitacją.

Poopowiadaj coś więcej. Ja akurat nie należę do tych "wszystkich" co wiedzą, a chętnię się dowiem.

Koledzy narodowcy podpisują się nazwiskami, a ty jesteś anonimem, co w tej sytuacji czyni cię zwykłym oszczercą.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 lutego 2014r. o 16:21
~Mateusz Dawid Szczepaniak napisał(a):
Koledzy z MW robią realnie wiele.

Tzn?Objaśnij szerzej co takiego dobrego robią,bo jakoś w wypowiedziach są pomijane te wzniosłe zasługi MW a przecież to najlepsza reklama by była. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Mateusz Dawid Szczepaniak niezalogowany
19 lutego 2014r. o 17:34
http://mw.org.pl/nasze-akcje/
To są akcję ogólnopolskie , każde koło MW ma szereg akcji pomniejszych.
Ja jestem ONRowcem, więc nie chce tutaj się wypowiadać, nie chcę pominąć niczego, wypowie się kolega z MW jak wejdzie tutaj.
Teraz powiedz co Ty zrobiłaś dobrego w ramach czynów społecznych, powiedzmy na przestrzeni roku.
~W. niezalogowany
19 lutego 2014r. o 19:27
Pisać można by bardzo wiele szczególnie, że pytanie mało sprecyzowane, a zaczynać od 1922roku nie sposób na forum.

Wobec tego zapraszam na spotkanie Narodowego Bolesławca na którym kolega z Młodzieży Wszechpolskiej chętnie opowie o organizacji tej wczoraj i tej dziś, o jej formie oraz o treści. Być może nasz anonim ma zakrzywiony światopogląd na pewne tematy, który wynika z braku wiedzy, ale jeśli nie jest ignorantem i ma choć szczyptę inteligencji na pewno będzie chciał dociec prawdy i zgłębić temat.

Tymczasem zapraszam na FanPage'a Narodowego Bolesławca gdzie na bieżąco można śledzić informację nie tylko o spotkaniach na które serdecznie zapraszam ale i o narodowej działalności lokalnej do której wspierania również zachęcam.

https://www.facebook.com/NarodowyBoleslawiec

no i oczywiście polecam ogólnopolski FanPage Młodzieży Wszechpolskiej
https://www.facebook.com/Wszechpolacy?fref=ts
~Mateusz Dawid Szczepaniak niezalogowany
19 lutego 2014r. o 19:47
W piątek o 19 zapraszamy na spotkanie Narodowego Bolesławca w salce przy Kościele p.w. Cyryla i Metodego, ul. Krótka 1
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
19 lutego 2014r. o 20:46
TOjsienka napisał(a):
Tzn?Objaśnij szerzej co takiego dobrego robią,bo jakoś w wypowiedziach są pomijane te wzniosłe zasługi MW a przecież to najlepsza reklama by była. :|

A może opowiesz, co dobrego ty robisz, opowiesz nam o swoich zasługach?

Dopisane 19.02.2014r. o godz. 20:46:

Wiem, że dałaś 65 zł na bal dla chorej Agnieszki, jesteś wspaniałą obywatelką, ale jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to raczej internet nie jest dobrą drogą.
Kolega wyżej Cię zaprosił na spotkanie, przyjdź, dowiesz się, a i może ja nawet przyjdę.
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 lutego 2014r. o 20:49
Zdemotywowany napisał(a):
A może opowiesz, co dobrego ty robisz, opowiesz nam o swoich zasługach?

Jak co?Dobre wrażenie :| :D -dobra kiepski żarcik
Tak się zapytałam a się czepiacie :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
19 lutego 2014r. o 20:57
Patrzalski to znajomy? Też uciekł od odpowiedzi. Rozmawiamy, to rozmawiajmy.
PS. Przepraszam, taki temat na bolec.info od kiedy jestem jest pierwszym i to takim, który uderza w mój czuły punkt.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza