Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:15
~ napisał(a):
~ napisał(a): wstyd mi za takich polakow jak ty

A mi właśnie jest wstyd za takich jak ty zakompleksionych mściwych polaczków którzy żyją historią a nie budują nową

Patryiotyzm to nie zakompleksienie, to milosc do swojej ojczyzny, zaden polak nie moze zapomniec 100 tys ofiar, cywilów , bezbronnych. Powinien ta wiedze przekazywac nastepnym pokoleniom.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:21
Patriotyzm - Nie rozśmieszaj mnie. Właśnie widać w polszu patriotyzm. Nie pisz książkowo co znaczy te słowo tylko powiedz szczerze co ty zrobiłeś dobrego dla tego kraju
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:21
~ napisał(a):
~ napisał(a): wstyd mi za takich polakow jak ty

A mi właśnie jest wstyd za takich jak ty zakompleksionych mściwych polaczków którzy żyją historią a nie budują nową

Jasne,my mamy zapomnieć o przeszłości i budować nową pękną przyszłość z biednymi ukraińcami którzy czczą i stawiają pomniki tym którzy nas wymordowali.To tak jak byś chciał się bratać z neonazistami ze wschodnich landów Niemiec.Jesteś typowym przykładem odmużdżonego,postępowego leminga...
2161
#fobiak nieaktywny
22 lutego 2014r. o 13:27
~ napisał(a): fobiak nie przejmuj się .Posty musiały być nie poprawne politycznie.Niby wolne media.

ja jestem nickiem rejestrowanym (dlugoletnim) i mam na tyle odwagi aby samemu odpowiadac za to co pisze wiec kaziu nie ma powodow do tego aby mnie wychowywac. jesli pisze cos nie tak to zawsze mnie mozna wyciagnac pod organa sprawiedliwosci.

chce tylko wiedziec z jakiego powodu i kto usunal moje posty.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:27
~ napisał(a): tylko powiedz szczerze co ty zrobiłeś dobrego dla tego kraju

nie opuscilem tego kraju w kierunku zmywaku w uk, tutaj pracuje, nie zarabiam krocie ale to nic, tutaj place podatki, tutaj wspieram polska gospodarke

po prostu kocham ten kraj i zawsze tu zostane, nigdy tez nie stane po stronie ludzi ktorzy mordowali moich rodakow, proste.

~Bolecnauta niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:33
Tymoszenko wolna.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:33
Nie rozumiem tego, ja z Ukraińcami nie solidaryzuję się...do tego my Polacy mamy problem z leczeniem a oni leczą się w szpitalach MSW...z jakiego tytułu ?
Cofnijcie się w historii...Niemcy nie byli tacy bezwzględni jak oni...
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:37
~ napisał(a):
~ napisał(a): tylko powiedz szczerze co ty zrobiłeś dobrego dla tego kraju

nie opuscilem tego kraju w kierunku zmywaku w uk, tutaj pracuje, nie zarabiam krocie ale to nic, tutaj place podatki, tutaj wspieram polska gospodarke

po prostu kocham ten kraj i zawsze tu zostane, nigdy tez nie stane po stronie ludzi ktorzy mordowali moich rodakow, proste.

Jeżeli tak rozumujesz to słowo to no comment. Po drugie wyprowadzę cię z błędu :)będąc na obczyźnie ( nawet na tym zmywaku w UK ) możesz by wielkim Patriotą jak już nieraz historia pokazała. Z jednym się zgodzę że fundamentem Patriotyzmu jest miłość do ojczyzny gdziekolwiek byś był
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo