Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 lutego 2014r. o 13:40
~ napisał(a): Ble ble ble :( to już było i się nie powtórzy. Bolesławianie łączą się z Ukrainą, a tych kilku krzykaczy co pisze teraz o Wołyniu, ludobójstwie itp niech zada sobie pytanie co robili Polacy w tamtych czasach. Czas zakopać skrzynkę z wspominkami i żyć w nowej zjednoczonej Europie. Tyle w temacie

Amen

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~x niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:43
~ napisał(a): Ble ble ble :( to już było i się nie powtórzy. Bolesławianie łączą się z Ukrainą, a tych kilku krzykaczy co pisze teraz o Wołyniu, ludobójstwie itp niech zada sobie pytanie co robili Polacy w tamtych czasach. Czas zakopać skrzynkę z wspominkami i żyć w nowej zjednoczonej Europie. Tyle w temacie

Nie ma takiej mozliwosci, zachodni ukraincy gardza Polakami, pozyj w srod nich pare lat, wypij butelke koniaku z takimi (niby wyksztalceni, na kierowniczych stanowiskach), porozmawiaj ze wszystkimi, to odkryjesz, iz maja jakas podskorna agresje wzgledem Polakow, nawet gdyby Polacy odpuscili, to oni tego nie uczynia. Zyjesz w Polsce, nie wsrod nich, wiec tak naprawwde nie znasz ich mentalnosci. Teraz taki maly paradoks, wiesz jacy sa normalni ukraincy na zachodzie ua? Potomkowie rodzin rosyjskich, ktore zostaly osiedlone na zachodniej ua po wojnie przez stalina.
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 lutego 2014r. o 13:45
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): wstyd mi za takich polakow jak ty

A mi właśnie jest wstyd za takich jak ty zakompleksionych mściwych polaczków którzy żyją historią a nie budują nową

Patryiotyzm to nie zakompleksienie, to milosc do swojej ojczyzny, zaden polak nie moze zapomniec 100 tys ofiar, cywilów , bezbronnych. Powinien ta wiedze przekazywac nastepnym pokoleniom.

Z pałania i siania nienawiści nigdy nic dobrego nie wychodzi.Słyszałam tu niejednokrotnie że jesteście chrześcijanami więc jako prawdziwi chrześcijanie powinniście wybaczać i zakopać topór wojenny.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:47

Ble ble ble Tylko że jest mały problem,my możemy zakopać tą skrzynkę tyle że w tym czasie ukraińcy będą stawiać następny pomnik Banderze
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:52
~ napisał(a): my możemy zakopać tą skrzynkę tyle że w tym czasie ukraińcy będą stawiać następny pomnik Banderze

Nie był bym tego taki pewny, to już są inni ludzie.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:54
~ napisał(a):
~ napisał(a): my możemy zakopać tą skrzynkę tyle że w tym czasie ukraińcy będą stawiać następny pomnik Banderze

Nie był bym tego taki pewny, to już są inni ludzie.

Czy Ty czlowieku wiesz co wypisujesz? Na jakiej podstawie Twe tezy, chetnie sie dowiem.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:56
Ponieważ jestem dość częstym gościem na Ukrainie, mam tam sporo przyjaciół oraz sporo Ukrainców żyje wśród nas w Bolesławcu
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:58
widze ze jest tu grupka "polakow" solidarnych z mordercami co daliby sobie pluc na twarz i cieszyliby sie ze deszcz pada

rece opadaja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.