Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:00
~ napisał(a):

rece opadaja

Zgadzam się z Tobą, opadają !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:02
Na takiej podstawie że chociażby na tym całym majdanie ukraińcy wznosili okrzyki towarzyszące banderowcom w czasie wojny.Z tymi okrzykami na ustach szli mordować Polaków.Nawet dla Juszczenki i Tymoszenko Bandera to bohater
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:10
Chętnie zapalę tą świeczkę ukraińcom.Na ich grobach.Jak dla mnie to wszyscy za wschodnią granicą mogliby się wymordować nawzajem.
~~007 niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:23
Na prawdę nie cieszę się , że na Ukrainie giną ludzie. Dobrze , że pomagamy Ukrainie. Bo to inne pokolenie. Natomiast ja nie za[pomnę relacji mojej Matki jak oglądała śmierć moich przodków w Powiecie Przemyślany (Świrz- Chlebowice).Moje dzieci o tym wiedzą wnuczki też będą. Teraz może Ukraincy będą wiedzieć jak wygląda prawdziwy wróg i walka z nim o wolność Ukrainy . To nie jest dziecko ,które można wziąć za nogi i uderzyć nim o ścianę. Trzeba pomagać ale trzeba i pamiętać.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:24
~ napisał(a): Ponieważ jestem dość częstym gościem na Ukrainie, mam tam sporo przyjaciół oraz sporo Ukrainców żyje wśród nas w Bolesławcu

Nie wiem jakich Ukraincow znasz (z zach UA czy wschodniej), ale jezeli z zachodniej to mnie to cieszy (oczywiscie jezeli prawde napisales), moze to sa pierwsze oznaki zmiany ich mentalnosci, moze za dwa pokolenia nie beda tak nienawidzic Polakow, bo puki co to obserwuje wrecz cos przeciwnego.
~ja niezalogowany
22 lutego 2014r. o 15:49
W d...e ma ukraine.
Wymordowali setki tysięcy Polaków po wojnie a ja mam teraz im współczuć?! Bestialski naród i tyle. Niech gniją poza unią pod skrzydłem putina.
A jak słyszę o gotowości naszych szpitali by nieść pomoc rannym na ukrainie to mnie szlag jasny trafia!!! Nasi obywatele czekają w kolejkach miesiącami na wizytę u lekarza!!!
Ludzie otrząśnijcie się!!!
211
skorn
22 lutego 2014r. o 15:53
TOjsienka napisał(a):
~ napisał(a): Ble ble ble :( to już było i się nie powtórzy. Bolesławianie łączą się z Ukrainą, a tych kilku krzykaczy co pisze teraz o Wołyniu, ludobójstwie itp niech zada sobie pytanie co robili Polacy w tamtych czasach. Czas zakopać skrzynkę z wspominkami i żyć w nowej zjednoczonej Europie. Tyle w temacie

Amen

Amenować to sobie będziesz mogła, jak się douczysz historii. Pamięć o ludobójstwie oznacza bycie krzykaczem? A jak napiszę, że holokaustu nie było, to wraz z innymi będziesz wołać - antysemita! Prawda?

Banda hipokrytów.

<i>
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 16:24
Problemem jest właśnie nieznajomość historii i tego wrednego narodu...ale nie ma co się dziwić skoro w internecie się takich rzeczy nie czyta tylko siedzi na facebooku...gdyby podciągnęła się z historii to wyleczyłaby się ze współczucia Ukraińcom...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza