Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~Panna na tyldzie niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 21:10
Nie wiem skąd się to KAJTUSIOWI wzięło , ale wciąż się czepia :D

Jutro poczytam Droga Arystokratko :) , czas na przyjemności :D

Dobrej nocy Wam życzę :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
5 stycznia 2015r. o 23:03
Profesor, a głupi jak but.

<i>
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 23:40
skorn, jesteś de best!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D masz tu następnego "mądrego" profesorka :D :D :D :D :D
~ niezalogowany
5 stycznia 2015r. o 23:45

coś nie weszło
~Iza niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 7:29
~Panna na tyldzie napisał(a): Nie wiem skąd się to KAJTUSIOWI wzięło , ale wciąż się czepia :D...

:D
Kajtuś?, obstawiam małą „wendetę” za buty ,piec i portugalskiego właściciela sieci sklepów :D :D.

Kajtku, a które ze „sprawozdań” z programu „Tomasz Lis na żywo" z udziałem redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej" Adama Michnika bardziej przypadło Tobie do gustu?:
http://wpolityce.pl/polityka/228477-przerazony-michnik-u-lisa-budapeszt-w-warszawie-mam-nadzieje-ze-to-marzenie-scietej-glowy-oni-chca-nam-zafundowac-panstwo-strachu

http://www.tvp.info/18319810/michnik-u-lisa-o-wyborach-parlamentarnych-wybor-miedzy-herbata-a-denaturatem

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Adam-Michnik-Komorowski-przegra-wybory-tylko-jesli-pijany-przejedzie-na-pasach-zakonnice-w-ciazy,wid,17154951,wiadomosc.html?ticaid=1141c8

Miłego :)
13054
#kajtek68 nieaktywny
6 stycznia 2015r. o 9:07
Iza,
zacznę od tego, że poglądy Adama Michnika kompletnie mnie nie zajmują.
Ich komentarze, tym bardziej.
Ale, jak zwykle, zapoznałem się z linkami, które zaprezentowałaś :)
Z dwoma pierwszymi pobieżnie, trzecim całkowicie ;)

PS.
Staram się jeszcze zachować pozytywny osąd na temat Jacka Kuronia.

Pozdrawiam
2900
#falco nieaktywny
6 stycznia 2015r. o 9:30
a co Wy chcecie od ''Biedronki''? :>
ja się cieszę że mam ja blisko... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~chamski chadziar niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 10:02
W necie chodzą słuchy , że niezależna.pl od jakiegoś czasu stała się zależna , cholera wie od kogo. POpaprańce mają swe tuby propagandowe , to i Kaczorowaci też chcą :D Grupa trzymająca władzę dzieli Naród na dwie podstawowe kasty i rządzi na etacie szarej eminencji.

Mnie również nie specjalnie interesuje paplanina synka Ozjasza Szechtera , szefa Wybiórczej. A to z tego względu , że gościu żyje w zupełnie innej rzeczywistości niż nasza. On kreuje swą własną rzeczywistość i usiłuje nam sprzedać zadowolenie z egzystencji. Nie słucha tego , co Ludzie mówią , tylko gada trzy po trzy.

Rozumiem Droga Arystokratko, głęboką ironię w zapodanych linkach ... chyba , że się mylę :D

Miłego :)
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza