~~007 napisał(a): Panie kandydacie proszę o odpowiedź: co Pan zamierza zrobić z takim zjawiskiem co się nazywa potocznie "fiskus" i bez szelestnie zabija małe sklepiki, masarnie i inną drobną przedsiębiorczość a Państwo głosi powszechne wsparcie dla tego typu działalności ?
fobiak napisał(a):~~007 napisał(a): Panie kandydacie proszę o odpowiedź: co Pan zamierza zrobić z takim zjawiskiem co się nazywa potocznie "fiskus" i bez szelestnie zabija małe sklepiki, masarnie i inną drobną przedsiębiorczość a Państwo głosi powszechne wsparcie dla tego typu działalności ?
on nie wie ale ja wiem
tym, ktorzy zatrudniaja do 5 pracownikow zmniejszyc podatek o 10%
od 5-10 zmniejszyc podatek o 5 %
10-15 pracownikow zostawic taki jaki jest
15-50 pracownikow podniesc o 5%
50-100 pracownikow podniesc o 10%
100-500 pracownikow podniesc o 15%
500-1000 pracownikow podniesc o 20% (prawdopodobnie przestawia sie na podwykonawcow)
zlikwidowac przywileje (udogodnienia) w strefach walbrzyskich
i po krzyku
~mir.ko napisał(a): szczególnie nie liczyłbym na tych to zatrudniają od 15 osób :)
~ napisał(a):fobiak napisał(a):~~007 napisał(a): Panie kandydacie proszę o odpowiedź: co Pan zamierza zrobić z takim zjawiskiem co się nazywa potocznie "fiskus" i bez szelestnie zabija małe sklepiki, masarnie i inną drobną przedsiębiorczość a Państwo głosi powszechne wsparcie dla tego typu działalności ?
on nie wie ale ja wiem
tym, ktorzy zatrudniaja do 5 pracownikow zmniejszyc podatek o 10%
od 5-10 zmniejszyc podatek o 5 %
10-15 pracownikow zostawic taki jaki jest
15-50 pracownikow podniesc o 5%
50-100 pracownikow podniesc o 10%
100-500 pracownikow podniesc o 15%
500-1000 pracownikow podniesc o 20% (prawdopodobnie przestawia sie na podwykonawcow)
zlikwidowac przywileje (udogodnienia) w strefach walbrzyskich
i po krzyku
Taaa Ty wszystko wiesz, tylko ludzie to świnie że cię nie chcą wybrać