Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stabilna Polska w stabilnej Europie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 kwietnia 2014r. o 22:11
Retorycznym pozostaje pytaniem , jak wielu żydomasonów jezuickiego pochodzenia ma wpływ na kościół katolicki. Ci , którzy przyszli tutaj odebrać nam ziemię, a w zamian dać niebo ... Bracia Lachy, czas się obudzić.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 kwietnia 2014r. o 22:12
Pannazdzieckiem napisał(a): Czwarta Rzesza :) Szariat , jako taki zakazuje lichwy, uważając za nie moralną. Mówiłem Ci już coś o islamskiej bankowości Zmotywowany ? :)

Cały twój wywód o Bośni to propaganda dla ubogich. Co chciałeś udowodnić? W ten sposób pokazujesz,że kompletnie nie kumasz co ludzie do ciebie mówią. To tak jak robić wywiad z politykami, którzy i tak mają przygotowaną jedną odpowiedź na wszystkie pytania.
4335
7 kwietnia 2014r. o 22:21
To nie był mój wywód, mondry inaczej kolego. Cytowałem publicystę , którego nie znam , ale mam wrażenie , że chłop prawdę mówi. O co Ciebie biega ? Chcesz mnie wkurzyć ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
7 kwietnia 2014r. o 23:42
~mir.ko napisał(a): jeśli PO nie ma pojęcia o rządzeniu to kto ...

Ktokolwiek inny będzie co najmniej równie dobry. Szkoda powtarzać poraz trzeci ten sam błąd.

<i>
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
8 kwietnia 2014r. o 5:16
Pannazdzieckiem napisał(a): Czwarta Rzesza :)

Jednak rzesza póki co zakazuje np publicznych egzekucji(jak znajdę to wyślę Ci filmik). Lichwa lichwą, ale jednak wydaję mi się, że wolałbyś ją niż się martwić każdego dnia o Twój promień, czy przypadkiem Jej nie ukamienują, za zbyt odsłonięty ubiór.
4335
8 kwietnia 2014r. o 8:13
Nie jest tak źle Zmotywowany :) Siedem lat pracowałem w Niemczech , poznałem sporo muzułmanów , nie wszyscy są tacy ortodoksyjni. A dezinformacji na YT jest od diabła i ciut ciut. Miłego :)

Dopisane 08.04.2014r. o godz. 08:13:

A jeśli już mówimy o stabilnej Czwartej Rzeszy , to macie tu taką ciekawostkę :

http://blog.quaint.pl/2012/01/08/znane-marki-i-nazisci/

:)

~~007 niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 9:25
Panie kandydacie proszę o odpowiedź: co Pan zamierza zrobić z takim zjawiskiem co się nazywa potocznie "fiskus" i bez szelestnie zabija małe sklepiki, masarnie i inną drobną przedsiębiorczość a Państwo głosi powszechne wsparcie dla tego typu działalności ?
~mir.ko niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 10:15
skorn napisał(a):
~mir.ko napisał(a): jeśli PO nie ma pojęcia o rządzeniu to kto ...

Ktokolwiek inny będzie co najmniej równie dobry. Szkoda powtarzać poraz trzeci ten sam błąd.

do najblizszych wyborów raczej nie realne by wszedl do gry 'nowy' graczo. liczą sie dwie partie, ale za pare lat kto wie ... w tych wyborach sukcesem bedzie jesli Polska Razem będzie w stanie walczyć z SLD , co już jest absurdem ale cóż..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.