Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Medyczni księża
~Lelek do Fobiaka niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 22:28
A TY FOBIAK jaka masz umowę .To co robisz to wszystko jest nie legalne.Bo prawdziwy GORNIK ,to powinien pracować na HALEMBIE głębokiej ,tak jak ja pracowałem i nawet przezylem,dwa tapniecia.A ty się caly czas trzymasz SZAMBA,ktore sam stworzyles w tym miescie.I jestem swiecie przekonany ,ze się sam w nim kiedyś utopisz ,czego ci niektórzy zycza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 22:33
~Ministrant napisał(a): W nomenklaterze zawodow Ksiadz ,to jest taki sam zawod jak ,hydraulik,nauczyciel,pielegniarz i tez do garka musi cos wrzucić,kupic paste do zebow i do butow.Wiec jakies zrodlo dochodow musi posiadac.To dobrze ,ze ma legalna umowę o prace i nie musi oszukiwać chorych pacjentow.

ty nie wiesz co ty piszesz, normalny zawod jest okreslony przepisami, pracownicy maja prawo przynaleznosci do zwiazkow zawodowych,

ksiadz jest ksiedzem z powolania a powolanie nie jest zawodem. kosciol jest samodzielna instytucja

kosciol nie ma umowy z panstwem zwiazanej z opodatkowaniem wiernych, dlatego panstwo nie moze zatrudniac ksiezy i udzielac jakichkolwiek gwarancji. nie moze dofinansowywac kosciola z pieniedzy podatnika.
~Katarzyna niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 22:37
Zapoznajcie się mili państwo ze sposobem podziałów środków w kościele, jak to ma się odbywać, ile kosztuje utrzymanie parafii (podatek, prąd, remonty itp). Taca niedzielna to grosz niewielki, a i to dla księdza nie jest, bo musi się tym dzielić wg przepisów. Organista, gospodyni, kościelny tez kosztuje, a są niezbędni. Poza tym, jeżeli uważacie , że ksiądz jest bogaty, zostań księdzem.
Jeszcze jedno, można wiele załatwić bez pieniędzy lub za grosz jeżeli normalnie porozmawiasz. No i jeżeli z wiarą spojrzysz na swój datek, to Pan Bóg odda Ci po stokroć.
Dobrze byłoby zakończyć ten nienawistny i zazdrosny post. Kolejna nagonka.
2161
#fobiak nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 22:42
~Lelek do Fobiaka napisał(a): A TY FOBIAK jaka masz umowę .To co robisz to wszystko jest nie legalne. A ty się caly czas trzymasz SZAMBA,ktore sam stworzyles w tym miescie.I jestem swiecie przekonany ,ze się sam w nim kiedyś utopisz ,czego ci niektórzy zycza.

ja nic nie robie legalnie ale nie szukam sobie pracy w szpitalu wiedzac o tym, ze szpitale zyja na kredytach i zle placa pielegniarkom

a kto mi tak zyczy?
i za co?
za to, ze pisze to co mysle na ten temat?
dobrze, ze minelo sredniowiecze bo jako conquista bys poslal mnie na stos
~Ministrant niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 22:58
Ty się nie martw o kredyty SZPITALI ,zajmij się swoimi.Szpitale boleslawieckie przetrwają.Ale mysle ,ze nie przetrwa twoja Redakcja,bo takaa makulaturę jak produkujecie za wielkie pieniądze to nie przetrwa.Ludzie w instytucjach ,i placówkach handlowych gdzie rozdajecie WASZE dziennikarskie dziela ,biora po dziesięć gazet na rozpalke do piecow i na papier toaletowy.TAKA WARTOSC MA WASZE DZIENNIKARSTWO!!!!
~Do Pani Katarzyny niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 23:20
Pani Katarzyno ,parafie utrzymuje PANSTWO,takie sa przepisy i nikt tego nie zmieni .To Pani glosowala na Poslow ,którzy poparli KONKORDAT do kogo ma Pani dzisiaj pretensje i czuje rozgoryczenie.Czlowiek Pani Katarzyno to jest taka istota ,która musi kochac każdego :KSIEDZA
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 23:53
~Do Pani Katarzyny napisał(a): Pani Katarzyno ,parafie utrzymuje PANSTWO,takie sa przepisy i nikt tego nie zmieni .To Pani glosowala na Poslow ,którzy poparli KONKORDAT do kogo ma Pani dzisiaj pretensje i czuje rozgoryczenie.Czlowiek Pani Katarzyno to jest taka istota ,która musi kochac każdego :KSIEDZA
ZLODZIEJA i POLICJANTA .PANI Tez ZYCZE DUZO MILOSCI>
~pacjent niezalogowany
15 kwietnia 2014r. o 10:22
Kto widział ksiedza Doktora w szpitalu? Zawsze zastępców posyła!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.