Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Medyczni księża
~Bolecnauta niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 7:11
Od dzisiaj przestaję dawać na tacę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 7:50
jak ty przestajesz dawac na tace to ja zglaszam wniosek aby zmieniono ksiedzu umowe o prace i zatrudnili go na pol etatu a jak sie znajdzie jeszcze jeden wylamywacz to ksiadz bedzie pracowal na caly etat. a od czerwonych linkow na portalu to az oczy beda bolaly.
nie wiesz z kim tanczysz.
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 11:10
a mnie tam to nie przeszkadza, przecież oprócz tego etatu mają oni etaty w szkołach i innych placówkach na terenie całego powiatu bolesławieckiego :P
9984
#gover nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 14:27
~Bolecnauta napisał(a): Od dzisiaj przestaję dawać na tacę.

Nie wyglupiaj sie. Badz powazny. Nie dajac na tace zmuszasz mnie do podniesienia stawki z mojej strony. Moje "tacowe" juz teraz siega prawie 10% moich przychodow.
~Zdemotywowany niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 14:54
fobiak napisał(a):
nie wiesz z kim tanczysz.

Niestety, ale muszę przyznać racje.
Kiedyś miało się pomagać wyłącznie ludziom, miało się być dla ludzi, nie odwrotnie. Tyle, że wchodząc w głąb i przekonując się, że nie jest tak jak za szczeniaka się myślało, teraz nie można złego słowa powiedzieć, bo pracy nie znajdziesz, a traktować cię będą gorzej niż psa. Szkoda, że się nie spotkało mądrego, który by ostrzegł(może się spotkało, ale nie posłuchało).
211
skorn
10 kwietnia 2014r. o 14:59
Strasznie zagadkowy jesteś. Miałeś jakieś nieprzyjemne przygody jako kleryk?

<i>
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 16:28
O już się zaczyna nagonka na kościół. Poziom artykułu i jego bezstronność jak zwykle na "wysokim" poziomie. Bolec.info stopniowo staje się infantylną, antyklerykalną stronką. Szkoda, bo były czasy, że przyjemnie było tutaj wchodzić.
2161
#fobiak nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 17:11
~ napisał(a): O już się zaczyna nagonka na kościół. Poziom artykułu i jego bezstronność jak zwykle na "wysokim" poziomie. Bolec.info stopniowo staje się infantylną, antyklerykalną stronką. Szkoda, bo były czasy, że przyjemnie było tutaj wchodzić.

ty nie rozrozniasz nagonki od niesprawiedliwosci i to na najwyzszym szczeblu, kazdy sie obsluguje naszymi pieniedzmi jak tylko chce, to jest zlodziejstwo. kradna ci, ktorzy sa bogaci i nie ma nikogo kto by nimi potrzesnal aby sie opamietali. dzieci ludzie nie maja za co leczyc a zlodzieje rozbijaja sie najlepszymi autami. nie zapominaj o tym, ze tym zlodziejom twoje dzieci beda musialy placic jeszcze rente za to ze dzisiaj oni kradna.

Dopisane 10.04.2014r. o godz. 17:11:

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=87102&strona=7
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza