Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Gastroskopia

~ niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 10:13
Gdzie by nie było rób tylko gastroskopię przeznosową.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 10:22
Powiem tak..wszedzie byle nie w szpitalu w bolcu.. miałam wczoraj gastroskopie tam..słuchajcie..lekarz potraktowal mnie jak kogos kto nieczuje bolu w ogole.. na sam koniec powiedzialam mu "przepraszam,ale w porownaniu z pana badaniem porod mialam o wiele przyjemniejszy"... mysle ze to idealna reklama dla pana doktora Mieczysława Wolaka... NIEGY WIECEJ..
~nika niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 10:55
ja robiłam w legnicy u dr Karolika robi gastroskopie przez nos ale mi sie nie udało bo miałam kiedys nos złamany i zrobił przez buzie. Zle nie było rurka cienka i podstawa to głęboko oddychać. Bez problemu powtórzyła bym to badanie ale tylko u niego, wie co robi!!!
116
#moderator nieaktywny
29 kwietnia 2014r. o 20:45
xmagiczna napisał(a): Witam. Czy miał ktoś robioną gastroskopię w bolesławieckim szpitalu na Narodowy Fundusz Zdrowia? Jakie są wasze opinie do wykonanego zabiegu? Interesuje mnie m.in. jakie znieczulenie stosują lekarze? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. :)
~Luśka niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:08
Robiłam gastroskopie w STOMADENCIE KOSZTUJE 200 ZŁ ,ale warto młody lekarz moge iśc robić choćby jutro, we Lwówku również jest robiona dobrze( 2 razy tam robiłam)
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:36
~Luśka napisał(a): Robiłam gastroskopie w STOMADENCIE KOSZTUJE 200 ZŁ ,ale warto młody lekarz moge iśc robić choćby jutro, we Lwówku również jest robiona dobrze( 2 razy tam robiłam)

Moja córka miała we Lwówku robioną gastroskopię wczoraj i mówiła ,ze fatalnie choć zapłaciła,bo prywatnie, jakiś ten przyrząd gruby i krwawiła oraz ciągle odruch wymiotny miała,mówi ,że nigdy więcej tam.
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:36
~Luśka napisał(a): Robiłam gastroskopie w STOMADENCIE KOSZTUJE 200 ZŁ ,ale warto młody lekarz moge iśc robić choćby jutro, we Lwówku również jest robiona dobrze( 2 razy tam robiłam)

Moja córka miała we Lwówku robioną gastroskopię wczoraj i mówiła ,ze fatalnie choć zapłaciła,bo prywatnie, jakiś ten przyrząd gruby i krwawiła oraz ciągle odruch wymiotny miała,mówi ,że nigdy więcej tam.
~ niezalogowany
9 maja 2014r. o 8:00
Proszę o informację , jak to jest z tą gastroskopią czy wyniki są od razu , czy to trzeba jeszcze iść do lekarza i ile czeka się na badanie prywatnie w stomadencie bo na NFZ to trzeba chyba mieć skierowanie i leżeć w szpitalu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.