Pannazdzieckiem napisał(a): Gdyby mnie na starość jaka głupota dopadła i postanowiłbym za publiczne pieniądze ludziom bzdury opowiadać
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): jeśli pan Bogus Nowak jest taki sławny we Francji to czego tam nie próbuje swoich sil w polityce????? celebryta restaurator, który dorabia się płacąc swoim pracownikom najniższa krajowa...A za co ma swoim praxcownikom placic?Chyba wystarczy,ze zatrudnia.Daje człowiekowi zajecie i reszta go nie obchodzi.Jako Europejczyk buduje KAPITALIZMwedlug teorii Marksa.WYZYSKU CZLOWIEKA PRZEZ GLODNEGO KAPITALISTE.Jak się domyślam ,to jest jego fragment programu wyborczego do PE.BRAWO PANIE BOGUSLAWIE...
a tu kadencja europosła daje zacny przychód ponad 1mln zł!
obywatelu zastanów się zanim głos oddasz :P
~George Orwell napisał(a): Wielu kandydatów chwali się sukcesami biznesowymi ,dla mnie to żaden sukces,za sukces uważam że gdy wieczorem kładąc się spać będę miał świadomość że dzisiaj dzięki mnie ktoś idzie spać szczęśliwszy ,że komuś pomogłem ,może uniemożliwiłem eksmisję osoby biednej wyrzucanej na bruk przez bezdusznych urzędników,może ktoś dzięki mnie nie poszedł spać głodny ,to są sukcesy .I na poziomie parlamentu UE osoba która choćby miała wszystkich przeciwko sobie, to stanie obronie interesów Polski i Polaków gdy jakaś ustawa będzie uderzała w te interesy.I nie przynależność partyjna (czytaj grupa interesu) mnie interesuje tylko charakter tej osoby ,czy ma przysłowiowe jaja ,jest tu taki ? i potrafi to udowodnić ?
~ napisał(a): Całkowicie zgadzam się z powyższym, należałoby jednak dodać, że sukces zależy też w dużym stopniu od szczęścia.