~ napisał(a): Dalej nie wiem jakimi problemami będzie się zajmował w PE nasz kandydat. Bycie europejczykiem to za mało jeżeli się nie wie co w PE ma się do załatwienia. Proszę o konkrety
Jak to jakimi? Liczeniem kasy jaką uda się wydrzeć z eurokołchozu ( oczywiście dla siebie). Bo każdy parlamentarzysta eurokołchozu zdania swoich wyborców ma głęboko w ...
Rzecznik Prasowy sieee obraził. Konkretów nie będzie. Gdyby mnie na starość jaka głupota dopadła i postanowiłbym za publiczne pieniądze ludziom bzdury opowiadać , to też bym nabrał wody w usta , po co się kompromitować. Posada w eurokołchozie się liczy , nic więcej. Do dupy z takimi wyborami.
Miłego dnia Wam życzę :)
Dopisane 13.05.2014r. o godz. 09:06:
~FX napisał(a): ... Bo każdy parlamentarzysta eurokołchozu zdania swoich wyborców ma głęboko w ...
Niestety , tu nie mogę się z Tobą zgodzić . Są wyjątki . Mój ulubiony europarlamentarzysta :
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~George Orwell niezalogowany 13 maja 2014r. o 15:48
Wielu kandydatów chwali się sukcesami biznesowymi ,dla mnie to żaden sukces,za sukces uważam że gdy wieczorem kładąc się spać będę miał świadomość że dzisiaj dzięki mnie ktoś idzie spać szczęśliwszy ,że komuś pomogłem ,może uniemożliwiłem eksmisję osoby biednej wyrzucanej na bruk przez bezdusznych urzędników,może ktoś dzięki mnie nie poszedł spać głodny ,to są sukcesy .I na poziomie parlamentu UE osoba która choćby miała wszystkich przeciwko sobie, to stanie obronie interesów Polski i Polaków gdy jakaś ustawa będzie uderzała w te interesy.I nie przynależność partyjna (czytaj grupa interesu) mnie interesuje tylko charakter tej osoby ,czy ma przysłowiowe jaja ,jest tu taki ? i potrafi to udowodnić ?
#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 maja 2014r. o 15:57
Rączki całuję za okazaną litość . A o jakiej wiedzy mówisz dostojny Kolego ? Czy pojęcie pieniądza fiducjarnego mówi Ci coś ? A może wiesz coś z historii demokracji ? A może o filozofii pogadamy , bo na poezji się nie znam :D Jak chcesz zmieniać władzę eurotechnokratów , kiedy KE jest niewybieralnym organem , a trzęsie gospodarczo całą Europą ? Parlamentarzyści to tylko dobrze opłacane słupy, mogą się między sobą sprzeczać , ale do gadania nic nie mają. Jeśli twierdzisz , że jest inaczej, to ... wracaj do edukacji. :) Miłego popołudnia :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.