~ napisał(a): To co jest najpaskudniejsze w przekazie Nowaka, i innych palikotowców, to to ze możesz uważać się za europejczyka tylko wówczas gdy masz określony światopogląd. A gdy masz poglądy tradycyjne, gdy jesteś przeciwny homopropagandzie i innych promowanych "nowoczesnych" zachowań, to jest z automatu ciemnogrodem, wsteczniakiem, moherem, zaściankiem itd....
A więc panie Nowak, ja też jestem Europejczykiem, choć nasze poglądy różnią się o 100 %
Każdy ma prawo uważać się za europejczyka , Polaka czy kogokolwiek.
Nikt nikomu niczego nie zarzuca.Bogusław Nowak pisząc " Jestem Europejczykiem " zaznaczył że mimo iż tam odniósł swój wielki sukces artystyczny i finansowy poczuwa się przede wszystkim jako Bolesławianin , Dolnoślązak , Polak .
My Polacy nie musimy w Europie stać jedynie w kolejce po dotacje .Z całą pewnością mamy coś do zaoferowania od siebie.
Nie ma Pan racji Anonimie , jest dokładnie odwrotnie.My nikogo nie stygmatyzujemy .Staramy się być dla wszystkich wyrozumiali i tolerancyjni.Tylko tolerancja i wzajemny szacunek daje szansę na sukces gospodarczy.
Komuś bardzo zależy na poróżnieniu Polaków aby łatwo nami rządzić.
Gdy zapanuje tolerancja i wszyscy skupimy się na budowaniu zdrowej uczciwej gospodarki zmieni się obraz Polski.
Zadajmy sobie wszyscy pytanie
" CO ZROBIĘ GDY WYGRAM ? "
Zwycięzca będzie przecież zarządzał swoimi oraz przeciwnikami .Czy nie łatwiej jest się wzajemnie szanować ? Czy nie lepiej żyć ze sobą w zgodzie i współpracy ?
Czy nie uczciwiej nie zaglądać sąsiadowi do łóżka ?
Polsce najbardziej brakuje klasy średniej , która daje najwięcej miejsc pracy i płaci największą daninę skarbowi państwa i samorządom.
Bogusław Nowak jest przedstawicielem klasy średniej , jest jednym z nas.To tacy jak on wnoszą najbardziej wymierny wkład w rozwój naszej lokalnej społeczności.
Czy dlatego że startuje w wyborach stał się inny ? Czy jest gorszy niż był do tej pory ?
Pozdrawiam wszystkich państwa , tych życzliwych i tych pozostałych.