Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~ale bełkot niezalogowany
21 maja 2014r. o 19:55
~Boleslawianin napisał(a): To jedyny KANDYDAT ,który nie jest z nikim skorumpowany i ma czyste sumienie.Nie wprowadza ludzi w blad ,a ma większe zasługi dla boleslawieckiej kultury niż MINISTER ZDROJEWSKI.Szkoda ,ze nie wszyscy to chcą zauwazyc,jesli chodzi o wyborców.....

A poza tym czujesz się dobrze? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tfuj europa minus niezalogowany
21 maja 2014r. o 19:59
Nie trzeba czytać na sąsiednim portalu. Tu, w tym arytykule napisano jasno: "...Bogusław(Bogdan) Nowak to kandydat bezpartyjny, popierany jest przez Komitet Wyborczy Koalicji Europa Plus i Twój Ruch."
~nie niezalogowany
21 maja 2014r. o 20:01
Na Nowaka nie zagłosowałbym nawet gdyby był jedynym kandydatem.
~JKM niezalogowany
21 maja 2014r. o 20:02
Bogdan miałbyś mój głos ale niestety on i tak pójdzie na konto jedynki z Europa Plus coś tam dalej, a nie na Ciebie, a ja mam już dość eurosocjalizmu
~joko niezalogowany
21 maja 2014r. o 23:33
Głosowanie na jakąkolwiek kanapową" partyjkę to głos stracony. Nie marnujmy głosów!
~popieram Bogdana niezalogowany
22 maja 2014r. o 9:24
A ja głos oddam na Bogusława Nowaka.
Zastanawiąjąc się nad kandydaturą Bogdana i ew. jego wejściem do PE mam tylko jedną wątpliwość: życzę mu jak najlepiej, ale szkoda mi będzie jak wyjedzie z tego miasta.
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 9:37
Preczzkomuna napisał(a): Wchodzi partia a nie jednostka. Na paligłupa i bęgowskiego głosujecie? Komuniści pieprzeni.
Ty i Twoi już rządzili wystarczy.
~popieram Bogdana niezalogowany
22 maja 2014r. o 10:14
Do zastanawiających się nad kandydatami z Bolesławca pytanie :
1. Czy twój Kandydat / np. pan Rudyk i pani Janiec / posługują się biegle w mowie / piśmie językiem obcym :
a. angielski
b. niemiecki
c. francuski

?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza