Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
22 maja 2014r. o 10:23
~ napisał(a): ]Ty i Twoi już rządzili wystarczy.

Kto taki ? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 10:27
~popieram Bogdana napisał(a): Do zastanawiających się nad kandydatami z Bolesławca pytanie :
1. Czy twój Kandydat / np. pan Rudyk i pani Janiec / posługują się biegle w mowie / piśmie językiem obcym :
a. angielski
b. niemiecki
c. francuski

?

tam nie ma tłumaczy ?
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 11:36
Widziałem wywiad w tv azart z Bogdanem Nowakiem, który utwierdził mnie jedynie w przekonaniu, że nie ma on żadnych, ale to żadnych kompetencji jako kandydat.
Przedstawił jedynie tradycyjne lanie wody. Takie dziamdzialenie w rodzaju... jestem realny, mój syn w młodości też przebierał się za dziewczynkę, a jak byłem w Paryżu, a Jak byłem w Azji, a jak byłem młody.
Moje zdanie jest takie. Niech Pan Nowak zajmie się gliniadą, hotelem, dyskoteką czyli tym co faktycznie mu wychodzi, a politykę niech zostawi ludziom twardo stąpającym po ziemi.
~Pola niezalogowany
22 maja 2014r. o 13:17
Tak myśli większość jego wyborców.Szkoda,zeby się szlajał na Zachodzie.Jego miejsce jest tutaj w B-cu.W Piwnicy Paryskiej ,jak sam twierdzi ,to tu się czuje najlepiej.Powinien tez przekonać p.C.Rudyka swojego konkurenta,zeby się wycofal i gral u niego do kotleta.Bo granie lepiej mu wychodzi niż przemówienia przed wyborcze.NIE PCHAJCIE SIE DO POLITYKI,BO NIEWARTO Psuc sobie zdrowia.
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 14:48
~joko napisał(a): Głosowanie na jakąkolwiek kanapową" partyjkę to głos stracony. Nie marnujmy głosów!

Pomyślało milion osób.
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 23:09
Niech próbuje,może mu sie uda.
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 23:12
~Pola napisał(a): Tak myśli większość jego wyborców.Szkoda,zeby się szlajał na Zachodzie.Jego miejsce jest tutaj w B-cu.W Piwnicy Paryskiej ,jak sam twierdzi ,to tu się czuje najlepiej.Powinien tez przekonać p.C.Rudyka swojego konkurenta,zeby się wycofal i gral u niego do kotleta.Bo granie lepiej mu wychodzi niż przemówienia przed wyborcze.NIE PCHAJCIE SIE DO POLITYKI,BO NIEWARTO Psuc sobie zdrowia.

A kotleta niech usmaży pani Ala, kandydatka SLD, bo to najlepiej wychodzi> Generalnie po co nam PE? oj ludu, ludu
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 23:17
tak, a pani witczak, ladna blondi, zatanczy na rurze :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.