Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~ niezalogowany
12 maja 2014r. o 11:04
~mionoszczynski napisał(a): głosuję na pis . aby rozliczył takich
A z czego ma rozliczać,mohery pchają się do władzy jak inni,a jak już będą przy władzy ,to będą to samo robić co poprzednicy ,chyba ,że wierza w cuda.Każdy obiecuje,a jak co do czego,to jest całe g....
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Odpowiadam niezalogowany
12 maja 2014r. o 12:05
~pytam-katol napisał(a): zapoznał się z Pana biografią www.bogdannowak.eu i mam pytanie, ma Pan dzieci, rodzinę żonę ??

Oto syn oraz wnuk Bogusława Nowaka [img=1399889136_ogfzilk.jpg]
~zyb niezalogowany
12 maja 2014r. o 13:27
Skoro Nowak popiera Palikota, to ja nie mogę popierać Nowaka. Proste.
~jojo niezalogowany
12 maja 2014r. o 13:29
Wszelki dywagacje na temat ewentualnej przyszłej działalności P. Nowaka w Europarlamencie są kompletnie pozbawione sensu. Ma takie same szanse zostać europarlamentarzystą jak Jaceniuk prezydentem Rosji. :D
10114
#alter nieaktywny
12 maja 2014r. o 13:38
~zyb napisał(a): Skoro Nowak popiera Palikota, to ja nie mogę popierać Nowaka. Proste.

Niestety to jest jeden z tych poważniejszych minusów. O czym jakiś czas temu też wspominałem. Jeszcze się zastanowię, czy też decydujący o moim głosie. Bo może to bardziej palikotowcy przykleili się do Nowaka? Niż odwrotnie? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
12 maja 2014r. o 20:13
~głosuj na pis napisał(a):
~MrWhite napisał(a): Nowek to człowiek pełen energii, pomysłów i co najważniejsze żywy przykład wprowadzania swoich koncepcji w życie.
Dlaczego nie oddam na niego mojego głosu?
Po to ta sama partia co te dziwadło Grodzki(ka) :P

czim kosztem wprowadza te koncepcje ?
Pani Posel Grodzka nie jest Dziwadlem, zdziera ciuchy po swojej pierwszej zonie.Ze wzgledow oszczędnościowych -ekonomicznych,ale brody nie zapuszcza i nie przesiaduje w restauracji Sejmowej.Bogdan nie popiera,ani Palikota ani Grodzkiej,ale na liste musial jakos wskoczyć .
10897
#Anonim10897 nieaktywny
12 maja 2014r. o 20:23
Nie wypieram się swojej słowiańskiej przynależności :P "Słowiańska dusza we mnie tkwi , słowiańskie serce w piersi gra..."

Mieszkam w Europie ,nie nazywam siebie Europejką. Jestem Słowianką !! My ,Słowianie ... :D

Dlatego nie zagłosuję na Europejczyków. :P
Słowian w Europarlamencie brak ;(
~ niezalogowany
12 maja 2014r. o 20:32
To co jest najpaskudniejsze w przekazie Nowaka, i innych palikotowców, to to ze możesz uważać się za europejczyka tylko wówczas gdy masz określony światopogląd. A gdy masz poglądy tradycyjne, gdy jesteś przeciwny homopropagandzie i innych promowanych "nowoczesnych" zachowań, to jest z automatu ciemnogrodem, wsteczniakiem, moherem, zaściankiem itd....
A więc panie Nowak, ja też jestem Europejczykiem, choć nasze poglądy różnią się o 100 %
REKLAMAMrowka zaprasza