~Syso napisał(a): Hehe :) dziękuję za radę ale nie skorzystam. Obiecałem ze jeżeli większość mieszkańców bedzie przeciwna wiatrakom to odpuszcze. Powiedziałem już co myśle w tej sprawie ( a przynajmniej próbowałem ) i skoro nie mam poparcia tzn ze myślę tak sam. Tutaj kazdy może pisać cuda a na spotkaniu nikt nie zabrał głosu o pozytywnych stronach wiatrakow dlatego temat dla mnie jest zamknięty. Nie chce źle ani żeby ktoś poczuł się poirytowany dlatego przepraszam jeśli ktoś poczuł ze jest inaczej. Jeśli nie jestem jeszcze na wsi wyklety to chętnie przyłącze się do stowarzyszenia na rzecz rozwoju wsi ale po zakończeniu tematu wiatrakow bo nie chce wstrzymywać tej inwestycji. Mamy demokrację więc niech bedzie tak jak chce większość. Pozdrawiam
Sylwek tak jak mówiłem za zebraniu.Serdecznie zapraszam do działania razem z nami.Na spotkania dotyczące wiatraków chodzić nie musisz przecież.Teraz na temacie mamy organizacje imprezy z okazji dnia dziecka,w piatek lub sobote bedziemy sprzątać boisko kosic trawy itp, prowizorycznie tez zostanie ogrodzone zeby uniemożliwic tam wjazd samochodami.Pracy bedzie nawał wiec każda para rąk sie przyda.
Ciesze sie ze wystąpiłes na zebraniu i że rozumiesz ze mamy prawo byc przeciwni i ze jest nas wiekszość.Cenie sobie ze masz swoje zdanie ale potrafisz zrozumieć innych :D
Wiec zapraszam do kontaktu ze mną jeżeli bedziesz chciał