Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
~ANONIMOWY niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 13:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Częściej zapraszam na piwo , jak na ubitą ziemię ... i co , przyjął który zaproszenie ? Oczywiście , że nie. Wolicie iluzoryczną anonimowość w sieci i prostackie ocenianie postaw i poglądów. Można i tak.

Miłego :)
Nie zapomnij o mnie ja nie jestem anonimowy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
19 czerwca 2014r. o 20:40
Pośpiesz się Piotrze z tym zaproszeniem bo tu ktoś nogami przebiera aby mnie wysłać do tiurmy .
Czasy niepewne wszędzie podsłuchy i ogólny rozgardiasz .Jedynie podatki i ceny regularnie jadą do góry.To akurat nie wymaga wykształcenia i managerskich talentów.

ROK 2013 PODATEK OD NIERUCHOMOŚCI W BOLESŁAWCU WZRÓSŁ O 42,5 %. WODA /ŚCIEKI WZROST O 38 % ŚMIECI O 50 % DLA 4 OSOBOWEJ RODZINY A PAN POSEŁ WOLNEJ POLSKI ŚWIĘTUJE DOBROBYT .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
211
skorn
19 czerwca 2014r. o 23:57
i co? będzie proces?

<i>
~mir.ko niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 7:12
nie wiem czy polska jest państwem czy kolonia, ale jest ponoć obecnie na 24 miejscu listy bogatych na świecie. Oby do 20 tki wejść nawet jako kolonia :-)
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 czerwca 2014r. o 7:25
~mir.ko napisał(a): Oby do 20 tki wejść nawet jako kolonia :-)

Udajesz powiedz, że udajesz. Nie ma nic cenniejszego niż wolność.
Tyś to chyba taki typowy fanatyk systemu. tusk ci na... na łeb, a ty jeszcze grzecznie podziękujesz za posiłek.
Dalej jest dumny, że ,,wygrałeś" ostatnie wybory?
Da się jeszcze ciebie naprostować?

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 7:29
~mir.ko napisał(a): nie wiem czy polska jest państwem czy kolonia, ale jest ponoć obecnie na 24 miejscu listy bogatych na świecie. Oby do 20 tki wejść nawet jako kolonia :-)

Co za bzdety?
To są wiadomości Radia Erewań: Owszem - prawda, ale nie w Moskwie, tylko w Leningradzie. I nie rozdają wołg, tylko kradną rowery ;)[img=1403242167_uryacv3.jpg]
~mir.ko niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 14:07
Zdemotywowany napisał(a):
Dalej jest dumny, że ,,wygrałeś" ostatnie wybory?
Da się jeszcze ciebie naprostować?

tak. nadal nie wiedze pewnej alternatywy. co jedynie nowe próby, których nie jest pewna ponad 95 % nas. nie slyszalem by przedstawiciele innych partii w okolicy czy w kraju czyms sie wyrozniali od wladzy.

ja czuje sie wolny całkowicie
2161
#fobiak nieaktywny
20 czerwca 2014r. o 14:28
znowu jakis peowiec sie urwal z choinki i proppaganduje portal

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/3740-z-to-srednia-krajowa-w-polsce-kto-tyle-zarabia_347428.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!