Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 czerwca 2014r. o 22:02
hahahahahahhahahahahaha W tym momencie się położyłem.... Ok wstałem....
Czy to nie ty przypadkiem jesteś dziewczyną, któregoś z moderatorów. nawet jeśli nie są używane ,,wulgaryzmy" a post odnosi się do twojej wypowiedzi, nie przytakując ci, jest kasowany.
Więc kto jak kto, ale ty konfituro powinieneś z czystej przyzwoitości nic nie mówić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
20 czerwca 2014r. o 22:27
~mir.ko napisał(a): czym się sugerowała młodzież w bc gosując na prawice ? napewno zasługami kandydata którego poznali w dniu wyborów.

a kto był twoim kandydatem?

<i>
~ niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 22:28
falco napisał(a): nadal mnie zastanawia pozycja tzw''moderatorów''kiedy czytam ulubione określenie ''panaM''a nie widzę reakcji tych którzy powinni reagować na takie określenia...
kiedy ja kiedyś napisałem ''sukienkowi'' co odnosiło sie przecież do tych którzy chodzą w czymś na wzór ''kiecek'' napisano mi że ...obrażam :D

czy więc ''gnida'' to komplement? ;)
GNIDA to komplement,natomiast MENDA to już obraza.
~Do PanaM niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 22:32
PanM napisał(a):
Co za anonimowa gnida uważa że ja żyję z polityki ?

Co za palikotowska kultura. :D
Gnidą to możesz nazwać swojego kolegę z paryskiej :]
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 czerwca 2014r. o 22:35
język typowy dla palikotowców. Nie ma się co przejmować.
~ niezalogowany
20 czerwca 2014r. o 22:37
Trzeba nagrac palikotowego klakiera i wysłać do gazety wprost :D
2900
#falco nieaktywny
21 czerwca 2014r. o 4:47
Zdemotywowany napisał(a): hahahahahahhahahahahaha W tym momencie się położyłem.... Ok wstałem....
Czy to nie ty przypadkiem jesteś dziewczyną, któregoś z moderatorów. nawet jeśli nie są używane ,,wulgaryzmy" a post odnosi się do twojej wypowiedzi, nie przytakując ci, jest kasowany.
Więc kto jak kto, ale ty konfituro powinieneś z czystej przyzwoitości nic nie mówić.

kto jak kto ale jesteś jednym z ostatnich którzy mają jakiekolwiek prawo mówić o ''przyzwoitosci''

jeśli nie ''łapiesz'' o co mi chodzi -co nie jest dla mnie dziwne-to nie wypowiadaj się w tak beznadziejny sposób ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~kulturalna niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 11:08
~Do PanaM napisał(a):
PanM napisał(a):
Co za anonimowa gnida uważa że ja żyję z polityki ?

Co za palikotowska kultura. :D
Gnidą to możesz nazwać swojego kolegę z paryskiej :]

o co tu chodzi z tym kolegą z "paryskiej " Bo nie kumam ? Objaśnij to nam , tylko pisz wyraźnie i gramatycznie !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.