ale co mam szukać ? ja na siłe mam sobie udowodnić zasadnośc KNP ? czym się sugerowała młodzież w bc gosując na prawice ? napewno zasługami kandydata którego poznali w dniu wyborów. bo czym się pokazali dotychczas poza ulotkami roznoszonymi na filmikach w youtube ? jedyne co jest na plus dla nich że "jeszcze nie wpadli". pełnia takie same stanowiska , w ten sam sposób jak reszta i nie rozmawiają inaczej. korwina nie trzeba podsłuchiwać nawet, on ma tak stale :)
patrzyłem na PKB a nie wypłate, chociaż wolałbym 3x wiekszą srednią brutto i ujemny wzrost gospodarczy i dwa razy większy kryzys wszystkiego + wzrost chemitrali
dodam że dopuszczam mozliwosc glosowania na NP. W obecnej sytuacji nie pozostaje nic innego jak próba budowania nowej siły, lub trzeciej będąca motorem lub ew. następcą dla dwóch niekwestionowanych liderów. niezależnie z jakiej by partii byli ludzie, wole kombinatorów, czasami buraków umiejących postawić to państwo na nogi niż kulturalnych, uczciwych do bólu ale bojących ale nie potrafiących zarządzać w dużej skali.
Zanim "POSEŁ WOLNEJ POLSKI " rzuci się na mnie w sądzie mam zapytanie.
Panie były pośle , który jest u władzy do dzisiaj .Co Pan zrobił aby mieszkańcom Bolesławca żyło się dostatniej , lżej i pro rodzinniej ?
Czy zainicjował Pan choć jedną uchwałę która choć miała intencje poprawy bytu po pierwsze mieszkańców Bolesławca ?
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Najwiecej Tobie pomogl,bo nie musisz na Koziej Gorce ,otwierac KUZNI.Zeby Pana Nowaka konia podkuć.Tylko zyjesz z uprawiania polityki.I bawisz się z GLINOLUDAMI.To czego jeszcze od gościa chcesz!
~Jacek J. napisał(a): Najwiecej Tobie pomogl,bo nie musisz na Koziej Gorce ,otwierac KUZNI.Zeby Pana Nowaka konia podkuć.Tylko zyjesz z uprawiania polityki.I bawisz się z GLINOLUDAMI.To czego jeszcze od gościa chcesz!
>
To nie ja biorę cokolwiek od miasta .Miasto bierze ode mnie.
Gliniadą bawię się z przyjemnością i dobrowolnie.
Co za anonimowa gnida uważa że ja żyję z polityki ?
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
nadal mnie zastanawia pozycja tzw''moderatorów''kiedy czytam ulubione określenie ''panaM''a nie widzę reakcji tych którzy powinni reagować na takie określenia...
kiedy ja kiedyś napisałem ''sukienkowi'' co odnosiło sie przecież do tych którzy chodzą w czymś na wzór ''kiecek'' napisano mi że ...obrażam :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.