Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
1
emem
12 lipca 2014r. o 20:13
Amnesty napisał(a): sprawa prosta. ty po prostu uważasz ,że ten, kto nie pracuje , robi to z własnej woli .
jest obibokiem , leniem,nierobem....
przecież w Polsce jest tyle pracy! Czego ci ludzie chcą od biednych polityków?!
Dobrze ktoś kiedyś powiedział ,że syty głodnego nie zrozumie....

Nigdzie tak nie napisal.
Ale wiele osob tez ma postawe roszczeniowa - im prace musza dac, oni musza ja dostac.
Tymczasem okazuje sie, ze mozliwosci sa rozne - praca w innych miasta, wlasna dzialalnosc gospodarcza.
Zobacz wlasnie na jegomoscia - zajal sie tym co lubi robic i jest djem, gra na weselach, imprezach. No ale wiadomo - nie ma wolnych weekendow, wtedy kiedy inni odpoczywaja i grilluja on pracuje. Tylko, ze pozniej ci co grilluja ida na marsz, a on sobie kupuje auto. :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
12 lipca 2014r. o 20:13
sądząc po twoich iście radykalnych poglądach - nie powinieneś być dziennikarzem , to nie jest praca dla ciebie jak widać.
Jednak coś z tą edukacją poszło nie tak ...
1
emem
12 lipca 2014r. o 20:15
Amnesty napisał(a): sądząc po twoich iście radykalnych poglądach - nie powinieneś być dziennikarzem , to nie jest praca dla ciebie jak widać.
Jednak coś z tą edukacją poszło nie tak ...

Wiesz, mozesz tak pisac, obrazac mnie, nie ma problemu. Ja tam jestem ze swojej edukacji zadowolony, realizuje sie, pracuje, rozwijam sie, zarabiam, ale tez realizuje swoje hobby. Nie mam czasu na narzekanie :)

211
skorn
12 lipca 2014r. o 20:17
Ale głupi ci górnicy z "Wujka", mogli pracować! Tak jak ci, co za miskę ryżu robią w Chinach. Arbeit macht frei, innymi słowy.

<i>
1
emem
12 lipca 2014r. o 20:20
Nie, wg Ciebie skorn, nikt nic nie musi robic, nie musi sie starac - rzad po prostu MA DAC prace, MA DAC PLACE. Nie wazne co robisz, jak robic, po prostu Ci sie nalezy i juz.

41
#jegomosc nieaktywny
Amnesty, ja jestem przedsiębiorcą. Sam sobie prace zrobiłem.

www.djdowynajecia.pl
11222
#Amnesty nieaktywny
ani przez chwile cie nie obraziłem i nie miałem takiego zamiaru.
skoro jesteś zadowolony z siebie to chyba najważniejsze.
ale proszę cię - skoro jesteś dziennikarzem i musisz już opisywać jakiekolwiek wydarzenia w mieście - bądz obiektywny.
Czysta,sucha informacja poparta faktami a komentarz i sympatie czy też antypatie pozostaw czytelnikom. To tyle.
Mimo wszystko udanego week-endu.
1
emem
12 lipca 2014r. o 20:22
Amnesty napisał(a): ale proszę cię - skoro jesteś dziennikarzem i musisz już opisywać jakiekolwiek wydarzenia w mieście - bądz

Dokladnie tak. Dlatego w tekscie sa same fakty, a moje wypowiedzi i opinie w komentarzach na forum :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza