Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
1
emem
14 lipca 2014r. o 18:29
Przekonalem sie, ze w Polsce wcale nie jest zle :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
14 lipca 2014r. o 18:39
jak sie ma układy i znajomości -pewnie że nie jest !
Zwykły szarak ma prze...ne.... :D
~ niezalogowany
14 lipca 2014r. o 18:51
Ja nie mam układów i wcale nie narzekam do wszystkiego co mam doszedłem własną pracą rąk ale pamiętam czasy że za pralką FRANIA stałem w kolejce tydzień bo urodziło się nam dziecko .Pamiętam mięso na kartki i na półkach sklepowych tylko ocet.Polacy zamiast pracować to chcą wszystko za darmo.
11222
#Amnesty nieaktywny
14 lipca 2014r. o 19:14
~ napisał(a): Ja nie mam układów i wcale nie narzekam do wszystkiego co mam doszedłem własną pracą rąk ale pamiętam czasy że za pralką FRANIA stałem w kolejce tydzień bo urodziło się nam dziecko .Pamiętam mięso na kartki i na półkach sklepowych tylko ocet.Polacy zamiast pracować to chcą wszystko za darmo.

bzdury pan pisze.
Polacy wszedzie gdzie są i mogą to pracują. Jestesmy jednym z bardziej zaradnych nacji na swiecie.
Gdyby ruszyłby się pan po świecie to zauważyłby pan,że dopiero w takich krajach jak np. Wielka Brytania, Francja czy Szwecja to Polacy pracują a za damo to chcą korzystać cwaniaki z Afryki i inne ludziki z turbanami na głowach.
Gdyby stworzyć im godne warunki w kraju - wzrost gospodarczy byłby gwarantowany. I nikt powtarzam ,nikt nie wyjeżdżałby żeby przeżyć.

Proszę nie mierzyć wszystkich miarą swoich komunistycznych czasów kiedy to popularne stało się powiedzenie : ,,Czy sie stoi czy sie leży tysiąc złotych się należy ".
To między innymi dzięki waszemu zaangażowaniu w dbałość o przyszłość pokoleń dzisiejsza młodzież musi emigrować z kraju.
~Zdemotywowany niezalogowany
14 lipca 2014r. o 20:47
Brawo Amnesty . Lepiej bym tego nie ujął.
Jeszcze do niedawna dziwiły mnie ostatnie wybory do pe. Po przejrzeniu komentarzy w tym temacie wszystko stało się jaśniejsze.
11445
PanM
14 lipca 2014r. o 21:03
alter / rzecznik prezydenta i rady / w języku potocznym (...)

Dopisane 14.07.2014r. o godz. 16:09
alter napisał(a): I pytanie kto kłamie? PanM, czy też prezes PWik? :)

Nikt nie kłamie .Pan manipuluje .
Napisałem że w 2013 roku podatek od nieruchomości wzrósł o 42,5 / czterdzieści dwa i pól procent / woda/ścieki o 38 % / trzydzieści osiem / oraz śmieci realnie około 50% / pięćdziesiąt procent /zatem kosmetyczne podwyżki / ale jednak / w roku wyborczym 2014 są kpiną z mieszkańców Bolesławca.

Ludzie nie są dziwny czlowiek mi i szybko się połapią kto , jak i w jakim celu ich okrada.

Ja przynajmniej się podpisuję i biorę swoje teksty na klatę nie tak jak Ty i Tobie(...)

Zmoderowano 14.07.2014 godz.21:25 - powód: ubliżanie oraz używanie wulgarnego słownictwa (moderator)

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
12035
#rutinoskorwin nieaktywny
14 lipca 2014r. o 21:10
Uwaga admin Patrzy ;)
10114
#alter nieaktywny
14 lipca 2014r. o 21:11
PanM napisał(a): alter / rzecznik prezydenta i rady / w języku potocznym (...)

Poziom jaki PanM reprezentuje jest żenująco niski :) Naucz się czytać ze zrozumieniem, i nie kompromituj się już więcej.

Zmoderowano 14.07.2014 godz.21:26 - powód: moderacja cytowanego posta (moderator)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza