Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~Anonimowy anonim niezalogowany
14 lipca 2014r. o 22:56
Nie musimy się wzajemnie ani lubić ani nienawidzić .
Wystarczy że razem stworzymy mądre prawo i będziemy je wszyscy szanować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 lipca 2014r. o 23:21
Amnesty napisał(a): jak sie ma układy i znajomości -pewnie że nie jest !
Zwykły szarak ma prze...ne.... :D

Nie mam układów i znajomości które miałyby jakiś wpływ na to co robię.

Jestem średnio rozgarnięty i nie narzekam że mieszkam w Bolesławcu - w Polsce.

Pewnie muszę się leczyć?
2161
#fobiak nieaktywny
15 lipca 2014r. o 8:33
~ napisał(a): Ja nie mam układów i wcale nie narzekam do wszystkiego co mam doszedłem własną pracą rąk ale pamiętam czasy że za pralką FRANIA stałem w kolejce tydzień bo urodziło się nam dziecko .Pamiętam mięso na kartki i na półkach sklepowych tylko ocet.Polacy zamiast pracować to chcą wszystko za darmo.

napisz jeszcze, ze nie miales kompa medion ani komorki i nie wyrzucales przez okno bananow na glowe sasiada

zmien myslenie, kiedys tam gdzie dojrzewaja banany na plantacji niewolnik mogl sie nimi obezrec, dzisiaj nie bo zrywaja je zielone, ktore tam nie nadaja sie do jedzenia

jak chcesz porownywac to porownaj siebie do okresu pralki frani i teraz
rozwoj swiata niezalezny jest od kryzysow, systemow i ideologii
10114
#alter nieaktywny
15 lipca 2014r. o 20:49
PanM napisał(a):
Nikt nie kłamie .Pan manipuluje .

To wrócę jeszcze do tej wypowiedzi :)

Bo PanM, jak ma w zwyczaju przy trudnych pytaniach, schował się w mysiej dziurze :)

Jeżeli to Pan ma rację, to dlaczego pod artykułem o PWiK na sąsiednim portalu nie ma Pana krytyki? Dlaczego w ogóle nie wypowiedział się Pan w kontekście tego artykułu?!

To Pan manipuluje :)

Tak naprawdę pod tym artykułem, nie ma ani jednej wypowiedzi krytyków Romana, czyżby brakowało Wam argumentów merytorycznych, a może po prostu brakuje Wam wiedzy? hmm, tak to jest ze słabeuszami :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
116
#moderator nieaktywny
15 lipca 2014r. o 21:42
alter napisał(a): dlaczego pod artykułem o PWiK na sąsiednim portalu nie ma Pana krytyki?
...... nie ma ani jednej wypowiedzi krytyków Romana, czyżby brakowało Wam argumentów merytorycznych, a może po prostu brakuje Wam wiedzy? hmm, tak to jest ze słabeuszami :D

Spróbuj dodać na tym "sąsiednim portalu" , wypowiedź krytyczną wobec Romana. :>
10114
#alter nieaktywny
15 lipca 2014r. o 21:48
moderator napisał(a):
Spróbuj dodać na tym "sąsiednim portalu" , wypowiedź krytyczną wobec Romana. :>

Ja nie widzę w tym problemu :) Przy merytorycznej dyskusji? Nie miałem tam żadnych w tym problemów.

A kolega techniczny to niby kto? Więc jeżeli zabierasz głos, to używaj merytorycznych argumentów, a nie pustych insynuacji, w wiadomym celu.

PanM jak zwykle promuje tylko swoje wydmuszki :)

~Atlernatywa niezalogowany
15 lipca 2014r. o 22:05
Tam u Gwizdały tylko wymień nazwisko Roman a od razu masz stop.
Nie darmo prezydent dawał mu nagrody .To taki najprostszy sposób urobienia niby niezależnych mediów.
Ty Alter guzik wiesz .Nakręcasz sie jak nadworny sługa. Wyluzuj .Wszyscy wiedzą dlaczego tak piszczysz za Romanem.

" BOLESŁAWIEC MOJE RANCZO " [img=1405454752_t00rdl1.jpg]
10114
#alter nieaktywny
15 lipca 2014r. o 22:12
~Atlernatywa napisał(a):
Ty Alter guzik wiesz .Nakręcasz sie jak nadworny sługa. Wyluzuj .Wszyscy wiedzą dlaczego tak piszczysz za Romanem.

Nie znasz mnie, i wiesz tyle co zjesz. :)

Twierdzę tylko, że wszyscy Ci najwięksi krytykanci to intelektualni słabeusze. Nie stać ich na wartościową, mądrą, merytoryczną krytykę. (...)
Dla jasności, nie jestem zwolennikiem Romana, a jedynie przeciw głupcom i intelektualnym impotentom. (...)

Zmoderowano 15.07.2014 godz.22:36 - powód: ubliżanie (moderator)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo