Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Offroad po lesie
~ja niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 18:04
jakim (...) trzeba byc wjezdzajac do lasu takim autem;a jeszcze wiekszym zeby bronic takiego tepaka lub jego podobnych

Zmoderowano 06.08.2014 godz.21:33 - powód: złośliwości (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 18:14
~ napisał(a): tempakiem jest ten co jezdzi po lesie takim pojazdem

No tak, lepiej niech jeździ Ci przed domem czy po twoim podwórku hyhy :D
Offroad zawsze na propsie, Wielkie LP do roboty. :D
~ niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 18:45
Nie, do k**nędzy, jak musi, to niech jeździ po swojej działce, pod swoim oknem! A jak nie ma swojego, to niech zacznie zbierać znaczki!

Zmoderowano 06.08.2014 godz.21:33 - powód: topposting (moderator)
~ja niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 19:06
oj docenilby jeden z drugim jakby sprywatyzowali lasy i bylby zakaz wstepu do nich nawet pieszy.u niemca po lesie tak by sobie nie harcowali wielcy crossowcy.pod domem niech sobie jezdza gamonie
~do ja niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 19:56
Jakby były tory to nie było by problemu :D
~hellyeah niezalogowany
6 sierpnia 2014r. o 21:11
~ napisał(a): Nie, do k**nędzy, jak musi, to niech jeździ po swojej działce, pod swoim oknem! A jak nie ma swojego, to niech zacznie zbierać znaczki!

To jest myśl! Zacznijmy wszyscy zbierać znaczki. Na świecie będzie pokój, ład i wieczne bogactwo. Nie będzie offroadu po lesie i potrącania grzybiarzy, śmiecących tak, że przy drogach zaorali im parkingi.
To jest pomysł Panie kolego. Powinieneś zostać politykiem!

Zmoderowano 06.08.2014 godz.21:34 - powód: topposting (moderator)
3145
#hemi nieaktywny
6 sierpnia 2014r. o 23:20
Ja sam lubię pojeździć ze znajomymi po szuterku ,błotkach itp ,aczkolwiek staram się nie wjeżdżać ze znajomymi w tereny gdzie są zakazy ,bo to nie sztuka dostać mandat :(
Ale inne tereny czemu nie :)
Wydechy w naszych autach typowo normalne,bo są to "codziennowozy" ,a same przejazdy na spokojnie ,aby się w lekkim terenie pobawić ,a nie tam przelotem straszyć :)[img=1407359160_lm2syr2.jpg]

Dopisane 06.08.2014r. o godz. 23:06:

;)[img=1407359206_dwanfe8.jpg]

Dopisane 06.08.2014r. o godz. 23:20:

A rojjeżdżania grzybiarzy mnie śmieszą :P Na pewno przypadkowi motocykliści ,czy quadowcy rozjeżdżają gdzybiarzy/jagodziarzy/innych -przecież zwykle się unika potrącenia :)
Wczoraj siedziałem na Krępnicy ,30m ode mnie była dróżka ,przelaciały 3 osoby na endurkach i jedna na quadzie...poza niewielkim hałasem przez 20-30s nic mi to nie przeszkadzało,nadjechali,pojechali ,nic nie poryli ,ot normalnie przelecieli...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ciekawy niezalogowany
7 sierpnia 2014r. o 6:13
HEMI A gdzie takie piękne blotko jest. W jakich okolicach.?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza