~raider napisał(a): ~ napisał(a): ~polak napisał(a): ~ napisał(a): Prawda,niech sobie każdy "hobbysta" kupi kawałek ziemi i niech tam się wydzicza a od lasu niech się trzyma z daleka.
KARAĆ I TO SŁONO.!
niech biegacze sobie kupia stadion albo bieżnie. a spacerowicze niech sobie kupia park. jak zakaz to zakaz dla wszystkich.
Nie wypisuj głupstw bo to bez sensu,spacerując i jeżdżąc "po ludzku" ,nikt niczego nie niszczy a tu mamy do czynienia z ewidentnym wyżywaniem się ,celowym rozjeżdżaniem drogi bo "to takie fajne widowisko i radocha".Po parku jak ludzie spacerują to nie zostawiają po sobie kraterów i dziur i ogólnego rumowiska,tak samo na stadionie czy bieżni ,co za głupie porównania.
tak jak wpakowanie wszystkich do jednego wora. ja jezdze quadem i przez las tez nieraz jechalem ale nie niszcze specjalnie drog lesnych i sciezek. ale wyzywam sie za to w blocie pozostawionym przez ciezki sprzet do zrywki drzew. czy to jest zle?? mam to gdzies :) bo juz wiekszej szkody nie robie . a zwierzeta napewno nie ucierpia od halasu... pozdro dla wszystkich normalnych raiderow
No to dobrze ,ze nie niszczysz specjalnie,własnie o to chodzi,przejechać mozna ,ale nie specjalnie ryć i robić kaniony i wąwozy,co zaś do sprzętu leśnego ,trudno ,oni muszą pracować ,co nie oznacza ,że inni mogą dlatego niszczyć bo służby leśne niszczą ,jak zniszczą to naprawią ,ich teren.Jak zobaczysz ,ze na przykład komuś w czasie pracy coś wypadnie z rak i się potłucze to ty też potłuczesz jakiś sprzęt w biurze bo skoro ktoś to i ty też możesz? To taki przykład[bez urazy],ale już mnie irytuje jak prawie wszyscy się tłumacza ,ze pracownicy leśni rozjeżdżają to dawaj ,hurra,rozjeżdżajmy wszyscy,czym kto może ,dziwne myślenie. :|