~Pankracy napisał(a): Przejdź się hobbysto od rozjeżdżania lasu drogą szutrową za leśniczówką koło strzelnicy i obejrzyj dokładnie co podobni tobie hobbyści robią z nawierzchnią drogi. Biegam tam kilka razy w tygodniu i crosy czy quady przeszkadzają tam bardzo. Czyja wina,że nie ma torów dla quadów - nie wiem, ale na pewno nie biegaczy, spacerowiczów i zwierząt w lesie. Skoro jednak brak jest torów to po co kupowałeś quada? Żeby teraz to dopiero zauważyć i narzekać? Kup sobie karabin do paintballa i strzelaj sąsiadom po elewacjach i miej pretensje, że na wsi nie masz profesjonalnej strzelnicy i że nie miałeś wyboru. A potem kup śmigłowiec itd. Pokolenie hobbystów-egoistów, nie potrafiących współżyć w społeczeństwie - kupiłem więc muszę jeździć, reszta się nie liczy - tylko ja i mój kochany quad.
Kup sobie 2ha gruntu i go rozjeżdżaj baranie!!!
moze wielki biegaczu pobiegasz na stadionie. na profesjonalnej bieżni. poza tym jest to droga a nie chodnik wiec wypad na chodnik biegac bo drogi sa od jezdzenia pojazdami. i nie smiec w lesie bo takich biegaczy juz widzialem. wielcy sportowcy ktorzy podjezdzaja autami pod as zeby pobiegac .