rafi napisał(a):skoro nie jestem anonimem to wyrażam zgodę na podanie mojego imienia przez ciebie rufio.czekam anonimie rufio :P nazwy użytkownika są zmieniane w zależności z jakim burakiem muszę polemizować.~iluminati napisał(a): żeby udawać ciebie rafi to trzeba by było lobotomie mózgu sobie zrobić bez obrazy rafi ,ja mam iq 180 ,a ty 20 ??Nawet się do twojego poziomu głupoty się nie odniosę bo to czysta głupota. I na jakiej podstawie stwierdzasz że masz iq 180 ?? :D pewnie kretyńskich wypocinach które wypisujesz pod szeregiem różnych dziwnych nazw użytkownika ;), ale nie martw się w necie nie jesteś anonimem
~iluminati napisał(a):Ja takimi danymi nie dysponuje ale portal tak ;) :Drafi napisał(a):skoro nie jestem anonimem to wyrażam zgodę na podanie mojego imienia przez ciebie rufio.czekam anonimie rufio :P nazwy użytkownika są zmieniane w zależności z jakim burakiem muszę polemizować.~iluminati napisał(a): żeby udawać ciebie rafi to trzeba by było lobotomie mózgu sobie zrobić bez obrazy rafi ,ja mam iq 180 ,a ty 20 ??Nawet się do twojego poziomu głupoty się nie odniosę bo to czysta głupota. I na jakiej podstawie stwierdzasz że masz iq 180 ?? :D pewnie kretyńskich wypocinach które wypisujesz pod szeregiem różnych dziwnych nazw użytkownika ;), ale nie martw się w necie nie jesteś anonimem
rafi napisał(a):to idż do portalu niech ci podadzą wróć i napisz rufio teraz portal jest bardzo blisko ha ha ha.~iluminati napisał(a):Ja takimi danymi nie dysponuje ale portal tak ;) :Drafi napisał(a):skoro nie jestem anonimem to wyrażam zgodę na podanie mojego imienia przez ciebie rufio.czekam anonimie rufio :P nazwy użytkownika są zmieniane w zależności z jakim burakiem muszę polemizować.~iluminati napisał(a): żeby udawać ciebie rafi to trzeba by było lobotomie mózgu sobie zrobić bez obrazy rafi ,ja mam iq 180 ,a ty 20 ??Nawet się do twojego poziomu głupoty się nie odniosę bo to czysta głupota. I na jakiej podstawie stwierdzasz że masz iq 180 ?? :D pewnie kretyńskich wypocinach które wypisujesz pod szeregiem różnych dziwnych nazw użytkownika ;), ale nie martw się w necie nie jesteś anonimem
~Ja pier...e napisał(a): Siedź jeden z drugim w domu i marudź swojej starej, znaleźli się melomani, może Metallice Wam zaprosić?