~nuśka napisał(a): a ja chodzę tylko do apteki przy szpitalu na jeleniogórskiej. Kobietki bardzo fachowe i pomocne.
~iluminati napisał(a): ja leków nie biorę,leki to trucizna użależniają jak narkotyki,a przede wszystkim to dlaczego w lekach jest glutaminian sodu najgorsza odmiana soli ?? w końcu mają leczyć ?? bo widzę że nie leczą tylko powodują jeszcze głębsze stadium choroby,zwróć uwagę ile jest reklam leków w TV 95% to nie jest normalne,lek na kaszel po fajkach ,na penisa,i na różne inne głupoty,a gdzie jest lek na raka ?? leży w sejfie zamknięty kosztuje 3 zł,ale ty go nie dostaniesz,bo jak jesteś chory na raka to najpierw wydasz cały majątek 3 pokoleń ,a potem i tak umrzesz zus się uciesz i NWO zadowolisz bo zmniejszasz populacje,Pamiętaj,PACJENT WYLECZONY KLIENT STRACONY.
~ napisał(a): Chyba zartujecie,...od lat najlepsze opinie w miescie i okolicach ma Apteka Pod Klonami,,, teraz tez Pod Klonami w Galerii i Pod Klonami na rogu Zgorzeleckiej i Dolnych Mlynow- ta jest odjazdowa - na cala duuuza okolice!! ?.....I zadna nowa nie jest w stanie dorownac , tym naszym boleslawieckim Pod Klonami!!!! I nie ma co szukac i wydziwiac, jak masz na recepcie trudne i iespotykane leki , to Pod Klonami, zawsze wiedza o co chodzi.Błagam Cie!!! Nie poniżaj się!!! Nie raz się spotkałam z tym jak pacjenci narzekają na aptekę pod klonami ŻE NIEDOUCZONE!!! A JEŻELI CHODZI O LEKI RECEPTUROWE TO DOPIERO ODWALAJĄ!!!