Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy z tej samej gliny
9176
kc
24 sierpnia 2014r. o 21:29
hemi napisał(a): Jak dla mnie to porażka pojawienie się Romana na imprezie której jest zdecydownie ANTY !!

Pan Nowak go zaprosił to przyszedł. Czemu tu wszyscy udają głupich.

Pan Nowak doskonale zna się z panem Romanem, doradzał mu przy pierwszych wyborach jak zdobyć zaufanie ludzi, jak wygrać wybory, potem się poróżnili i teraz swoją prywatną wojenką skłócają ludzi.

Ślubu glinoludów nie musiało być, mógł wymyślić jakąś ciekawszą atrakcję i by nie było problemu, tylko pytanie, czy jemu na tym zależało ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 21:33
Hemi, jak sam B.Nowak powiedział w wywiadzie na bolec.info Prezydent został poproszony przez niego samego o udzielenie ślubu parze glinoludów.
Po co? Po to żeby zrobić cyrk po jego zakończeniu? Po to żeby poprosić Romana o coś czego było wiadomo że nie zrobi?
Gdzie szacunek dla tej młodej pary? To był najważniejszy dzień w ich życiu. A Nowak sobie zrobił z tego narzędzie walki politycznej.

Nie było gliniady na plakatach BSC? A dlaczego w zeszłym roku była?
~ niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 21:48
A moze po prostu trzeba było odwrócić uwagę od zdecydowanie niższego poziomu imprezy (pomimo dużo większego budzetu) niż w roku ubiegłym? Dlatego ten wybuch frustracji na koniec ceremonii?
Gliniada w chmurach....
Helikopter który rozrzucił trzy torebki cukierków, wirtualny balon (chyba ten w który wszyscy zostali zrobieni), 1/3 glinoludów w stosunku do zeszlego roku, fatalne nagłośnienie.
W chmurach to bujali chyba organizatorzy tegorocznej gliniady.
~ niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 22:23
~ napisał(a): Parada Ceramiczna to prawdziwa wizytówka Święta Ceramiki. Nawiązuje do jego celu, ducha i kolorytu. Gliniada to zwykła jarmarczna zadyma nie mająca niczego wspólnego z ceramiką a już na pewno ze sztuką. Sama glina nie wystarczy żeby była sztuką. Potrzebny do tego jest artysta a nie chlapacz. :P

no faktycznie ... razem z klubami sportowymi, zakładami pracy [ spółki miejskie], komuś się 1-maja pomylił z 22 sierpnia, a może to miało iść 22 lipca? A Gliniada to niby do czego nawiązuje do tradycji drzewa , żelaza? Komuś tu się chyba zapomniało, że ceramika na GLINIE stoi!
~fajerwerki niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 22:26
O! słyszę , że Prezydent wypuszcza w niebo kasę ! Fajerwerki odpalono! I niech się lud cieszy! Koniec Igrzysk Przedwyborczych.
211
skorn
24 sierpnia 2014r. o 23:12
otóż to

<i>
~Stary satyr niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 23:31
Wielki szacun za pogonienie ze sceny Pokładka i tego drugiego
.Podziwiam stalowe nerwy Pana Nowaka, gdyby to na mnie trafiło to bym jeszcze kopa na zapęd sprzedał za obraźliwe esemesy z przeszłosci :-)
6807
#cemoi07 nieaktywny
25 sierpnia 2014r. o 1:40
~Stary satyr napisał(a): Wielki szacun za pogonienie ze sceny Pokładka i tego drugiego
.Podziwiam stalowe nerwy Pana Nowaka, gdyby to na mnie trafiło to bym jeszcze kopa na zapęd sprzedał za obraźliwe esemesy z przeszłosci :-)

Stałem tam, patrzyłem tam i... nie zauważyłem tego incydentu!

Zaiste Pan Nowak wykazać musiał się najwyższą delikatnością, opanowaniem i dyskrecją... ale, że też tych dwóch Panów, Podkładka i Zielińskiego stać było na taki szczyt buty i arogancji ...?

Zieliński w przedwyborczym rauszu wciska się już wszędzie - od procesji Bożego Ciała, przez mityngi neofaszystów po... Paradę Glinoludów.

Upadek, kompletny upadek wartości. Nawet tych bez wartości.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.