Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy z tej samej gliny
6979
E
24 sierpnia 2014r. o 14:58
Odwiedziła mnie Rodzinka, która mieszka kilkaset kilometrów od Bolesławca. Byli zachwyceni pomysłem, żywiołowością, fantazją uczestników:)
Sama miałam ochotę się "oglinić"...może w przyszłym roku :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~glinka niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 15:15
A czemu parada wyszła szybciej niż przewidywał program
211
skorn
24 sierpnia 2014r. o 16:23
emem napisał(a): Gliniada w porownaniu do Ceramicznej wypadla lepiej i artystycznie i organizacyjnie. Gratulacje dla organizatorow!

Czemu sie nie wysmarowałeś gliną, chłopaku? : )

<i>
~Rodzina z Gliny niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 16:29
Co mis się najbardziej podoba w swięcie ceramiki? Gliniada!! Wspaniała inicjatywa, czekamy z całą rodziną okrągły rok aby isć w paradzie glinoludów :) Panie Bogdanie wielki,wielki szacun!! Za czas pieniądze i Pana nerwy co do naszych władz. Myslę,że to sie juz niedługo zmieni :D Zaskoczeni jestesmy,że gliniady nie było w programie swieta ceramiki i goscie nie bardzo byli zorientowani ,o której sie rozpoczyna!! Haha usmielismy sie jak dwa s@#$y zostały wygnane !! Brawo ich chlew nie tutaj! 3mamy kciuki aby za rok Gliniada odbyła się bez konflitku politycznego!
Pozdrawiamy Panie Nowak wraz z rodziną i bedziemy na Pana głosować.
~Anula niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 17:52
Już wiem,że na pewno nie będę głosować na Romana !
Panie Nowak to było super widowisko !

Moi goście ze stolicy już zapowiedzieli swój przyjazd za rok.
To prawda,że wszyscy jesteśmy z z tej samej gliny,tylko niektórym wydaje się,że są ponad,ale kimś takim nie warto sobie zawracać głowy.
Wielki szacunek za zorganizowanie dla Pana Nowaka i osób z nim pracujących przy zorganizowaniu wspaniałej imprezy.
~od urodzenia Bolesławianin niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 18:55
Chamstwo polityków nie ma miary.
~ niezalogowany
24 sierpnia 2014r. o 20:48
Parada Ceramiczna to prawdziwa wizytówka Święta Ceramiki. Nawiązuje do jego celu, ducha i kolorytu. Gliniada to zwykła jarmarczna zadyma nie mająca niczego wspólnego z ceramiką a już na pewno ze sztuką. Sama glina nie wystarczy żeby była sztuką. Potrzebny do tego jest artysta a nie chlapacz. :P
3145
#hemi nieaktywny
24 sierpnia 2014r. o 21:11
Niestety pan R. nigdy nie będzie z tej samej gliny!
Moim zdaniem skoro na oficjalnym plakacie nie było słowa o Gliniadzie (przede wszystkim własne nienawiści,a potem promocja miasta !!) to pojawienie się prezydenta było mocno nie na miejscu :(
Można następnym razem do ślubu zaprościć kogoś ,kto nie jest anty?
Przepraszam ,ale moje zdanie jest takie,że jak ktoś nie widzi Gliniady jako atrakcji ,nie ma jej w oficjalnym plakacie z programem ,to czemu ma się "lansować" podczas ślubu itp?
Jak dla mnie to porażka pojawienie się Romana na imprezie której jest zdecydownie ANTY !!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.