~Bartek napisał(a):~ napisał(a): w ubiegłym roku zostawiłem na rzecz gliniady po zapewnieniach że za rok będę mógł je znowu wykorzystać.
synek a kto powiedział że chciał strój z powrotem, to po pierwsze, po drugie pan nowak strzelił sobie w stopę kasując za wypozyczanie strojów, wielu ludzi rezygnowało - czego byłem świadkiem z uglinowania się właśnie z tego powodu, po trzecie zapytaj pana nowaka dlaczego nie było informacji na plakatach, po czwarte mimo mojej awersji do parady ceramicznej, była ona w tym roku większa niż parada glinoludów przy której kilka lat sam pracowałem, więc znam ją od podwórka, nie masz pojęcia o jej organizacji więc się nie odzywaj
~ napisał(a):. Tez mi wyglada na ubiegloroczne stowarzyszenie gliniady ...~ napisał(a): A moze po prostu trzeba było odwrócić uwagę od zdecydowanie niższego poziomu imprezy (pomimo dużo większego budzetu) niż w roku ubiegłym? Dlatego ten wybuch frustracji na koniec ceremonii?
Gliniada w chmurach....
Helikopter który rozrzucił trzy torebki cukierków, wirtualny balon (chyba ten w który wszyscy zostali zrobieni), 1/3 glinoludów w stosunku do zeszlego roku, fatalne nagłośnienie.
W chmurach to bujali chyba organizatorzy tegorocznej gliniady.
Czyżby napisał to ubiegłoroczny organizator?
~ napisał(a):
synek a kto powiedział że chciał strój z powrotem, to po pierwsze, po drugie pan nowak strzelił sobie w stopę kasując za wypozyczanie strojów, wielu ludzi rezygnowało - czego byłem świadkiem z uglinowania się właśnie z tego powodu, po trzecie zapytaj pana nowaka dlaczego nie było informacji na plakatach, po czwarte mimo mojej awersji do parady ceramicznej, była ona w tym roku większa niż parada glinoludów przy której kilka lat sam pracowałem, więc znam ją od podwórka, nie masz pojęcia o jej organizacji więc się nie odzywaj
~ona napisał(a): Po raz pierwszy w tym roku stroje przed Glinada zostaly posegregowane, naprawione przez krawcow, pokompletowane, pomalowane i przygotowane do wypozyczenia.pracowalo przy tym kilka osob, a dzis nie ma pracy bez placy, nikt dla nas tego za darmo nie zrobil. Dodatkowo zagwarantowalo to, ze stroje wrocily cale i zdrowe do nas, beda czekac na kolejne gliniady, a za to co na siebie zarobily starczy na ich renowacje i zakup nowych. pozdrawiam serdecznie. :) tych ktorzy sa pozytywnie nastawieni.