Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gitara dla trochę starszych

~50+ niezalogowany
14 października 2014r. o 12:33
Ja też się dostosuje do innych, ale musi, to być w godz. pracy BOK, żeby pójść od razu do dyrekcji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~50+ niezalogowany
16 października 2014r. o 7:39
widzę że daliście sobie spokój, może i dobrze, bo gitara to nie jest prosty instrument.
~ niezalogowany
20 października 2014r. o 12:40
I co, będzie ta nauka?
~on niezalogowany
20 października 2014r. o 13:34
Jak widać chętnych trochę jest, ale ten 'projekt' chyba nie ruszy...a szkoda też bym coś pobrzdąkał:)
~Chr niezalogowany
20 października 2014r. o 15:46
Dopiero dzisiaj przeczytałem posty o nauce gry na gitarze. Chętnie dołącze do grupy jeśli taka powstanie. 39lat,poczatkujący, gitara akustyczna.
~50+ niezalogowany
20 października 2014r. o 18:17
Niech ktoś się przejdzie do dyrekcji BOK-u i zapyta czy są skłonni stworzyć to coś, a jak tak to dla jak licznej grupy? Jak się zgodzą to się skrzykniemy. Przydali by się też średnio zaawansowani.
~Marta niezalogowany
20 października 2014r. o 18:20
To może umówmy się w końcu na spotkanie. Szkoda, żeby to przepadło. Widzę, że trochę chętnych jednak jest. Zaproponuje ktoś jakiś termin?
~Chr niezalogowany
20 października 2014r. o 22:47
Widzę, że brak jest tu koordynatora. Do tej pory chęć wyrazili twisted87, 49latek, k.b, leons, Marta (kilkakrotnie), ty, Hipis, 50+ (wielokrotnie), młoda (również wielokrotnie), Rafał, ~;-), alabaster72, ~~34, nowa, on, czyli ze mną 16 osób, jest też jak zrozumiałem nauczyciel P. Mirosław Kuc. Najwyraźniej brak grupie kogoś kto by to spiął do kupy. W związku z tym proponuje na mój nr telefonu wysyłać swoje namiary w postaci Imię lub nick, telefon lub adres majlowy, sugerowane godziny i dzień odbywania zajęć. Do końca tygodnia powinna się zebrać lista osób, a jeśli taka będzie to można już z czymś iść dalej, mogę się przejść do BOK-U. To tak na początek. Co wy na to? mój telefon: 602 264 141, Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo