Niech ktoś się przejdzie do dyrekcji BOK-u i zapyta czy są skłonni stworzyć to coś, a jak tak to dla jak licznej grupy? Jak się zgodzą to się skrzykniemy. Przydali by się też średnio zaawansowani.
Widzę, że brak jest tu koordynatora. Do tej pory chęć wyrazili twisted87, 49latek, k.b, leons, Marta (kilkakrotnie), ty, Hipis, 50+ (wielokrotnie), młoda (również wielokrotnie), Rafał, ~;-), alabaster72, ~~34, nowa, on, czyli ze mną 16 osób, jest też jak zrozumiałem nauczyciel P. Mirosław Kuc. Najwyraźniej brak grupie kogoś kto by to spiął do kupy. W związku z tym proponuje na mój nr telefonu wysyłać swoje namiary w postaci Imię lub nick, telefon lub adres majlowy, sugerowane godziny i dzień odbywania zajęć. Do końca tygodnia powinna się zebrać lista osób, a jeśli taka będzie to można już z czymś iść dalej, mogę się przejść do BOK-U. To tak na początek. Co wy na to? mój telefon: 602 264 141, Pozdrawiam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.