Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Premier Donald Tusk podał się do dymisji

10592
#bieda nieaktywny
11 września 2014r. o 21:28
Amnesty napisał(a):

Czy Polska to aż taki tonący statek? Mi sie wydaję że w latach 80tych ubiegłego wieku był tonący statek a teraz po troszeczkę, po troszeczkę małymi kroczkami ale idzie do przodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
11 września 2014r. o 21:33
A dlaczego temat o startującym Jegomościu został zamknięty?
To jest chore. Jeżeli się startuje do rady to trzeba też przyjmować krytykę a nie tylko pochwały.
To już jest prognostyk co będzie jak zostanie radnym.

Piszę tu bo tam nie mogę. Tam jest temat zamknięty a tu są pewne związki przyszłego radnego z tym panem ze zdjęcia.
11222
#Amnesty nieaktywny
11 września 2014r. o 22:22
bieda napisał(a):
Amnesty napisał(a):

Czy Polska to aż taki tonący statek? Mi sie wydaję że w latach 80tych ubiegłego wieku był tonący statek a teraz po troszeczkę, po troszeczkę małymi kroczkami ale idzie do przodu.

zgadza się - idzie - tyle że ku przepaści... :|
~karol niezalogowany
11 września 2014r. o 22:33
@falco
''lemingi'' niech głosują na ''peło'' a ''mohery'' na ''pis''

No wielkie dzięki łaskawco (padam do nóg), że pozwalasz wszystkim głosować tak jak chcą. Prawdziwy z ciebie demokrata. No naprawdę.
10114
#alter nieaktywny
11 września 2014r. o 22:40
~majętny Stef napisał(a): A dlaczego temat o startującym Jegomościu został zamknięty?
To jest chore.

Jak nigdy, tym razem się z tobą zgadzam.

Miałem nadzieje, że Jegomość napisze coś więcej o tym, jak widzi siebie w roli radnego, i co wtedy będzie dla niego priorytetem. No i chyba nie powinien bać się krytyki, bo na tym portalu to chyba większość życzy mu powodzenia. Czy nie tak? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11222
#Amnesty nieaktywny
11 września 2014r. o 22:44
alter napisał(a):
~majętny Stef napisał(a): A dlaczego temat o startującym Jegomościu został zamknięty?
To jest chore.

Jak nigdy, tym razem się z tobą zgadzam.

Miałem nadzieje, że Jegomość napisze coś więcej o tym, jak widzi siebie w roli radnego, i co wtedy będzie dla niego priorytetem. No i chyba nie powinien bać się krytyki, bo na tym portalu to chyba większość życzy mu powodzenia. Czy nie tak? :)

no raczej .... :)
może myśli nad hasłem wyborczym? Coś w stylu :
LEPIEJ MOŻE NIE BĘDZIE ALE ŚMIESZNIEJ NA PEWNO !!
:D :D :D
10592
#bieda nieaktywny
11 września 2014r. o 22:51
Amnesty napisał(a):
bieda napisał(a):
Amnesty napisał(a):

zgadza się - idzie - tyle że ku przepaści... :|

Nad przepaścią to byliśmy jak pisałem wcześniej w 80latach. Zabory, wojny i komunizm myślisz, że w 25 lat wolności wystarczy na to żeby zbudować potęgę?
9730
#Kitan_Bc nieaktywny
11 września 2014r. o 22:54
Rzadko mam ochotę rozmawiać, czy pisać o polityce. Żal mi jest tych wszystkich ludzi zapierniczających za minimalne krajowe, którzy ledwo wiążą koniec z końcem. Ludzie powinni się ocknąć, przestać chodzić na wybory i wymusić siłą zmiany. To rząd ma być dla ludu, a nie odwrotnie. Spora część społeczeństwa żyje na skraju biedy, a jedyne co słychać na górze to ciągłe negatywne komentarze na opozycję albo obdarowywanie się nagrodami. A co się w rządzie zmienia ? Nic wielkiego. Niezależnie w której partii któryś/aś z nich jest, dostanie takie same, wysokie, wynagrodzenie. A co oni zrobili dobrego dla przeciętnego Polaka ? Co zrobili, żeby młodzi wracali do kraju ?
Szkoda mi starszych ludzi, którzy już nie mają opcji na emigrację i nie mają albo nie będą mieli pieniędzy wystarczających na leki i egzystencję. Szkoda mi też dzieciaków, które żyją w przeświadczeniu, że ucząc się dobrze i zdobywając wykształcenie będą mogli sobie ułożyć życie jak tylko zechcą.

Polska musi się przebudzić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza