Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski oficjalnie kandydatem na prezydenta
~Mariusz W. niezalogowany
14 września 2014r. o 15:54
Panie Macieju, ja i moja cala rodzina głosujemy na pana.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
14 września 2014r. o 16:26
Nie będę do czasu niszczył kandydata Macieja Małkowskiego .

Dam mu szansę obronić ten jego koncert życzeń / niby program /niech sam obroni te populistyczne brednie.Typowy młody urzędniczyna myślący że świat stoi na unijnych dotacjach i pomysłach niby nauczycieli.*

* [ niby nauczyciel } -- człowiek po szkole pedagogicznej któremu się wydaje że zostanie zbawcą świata.Ani to nauczyciel ani polityk.

Dopisane 14.09.2014r. o godz. 16:26:

Komentarz do programu Pana Maciej M

na moim Facebook oraz w temacie
" jestem lepszy od Piotra Romana"

Nie mogę nabijać licznika kolesiowi ktÓry sam ma elektorat w dup.e.(...)

Zmoderowano 14.09.2014 godz.18:06 - powód: offtop (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
14 września 2014r. o 16:37
PanM napisał(a):
Nie mogę nabijać licznika kolesiowi ktÓry sam ma elektorat w dup.e.

W tym momencie Pan totalnie rozczarowuje. Po tylu gładkich słówkach własnych, i zarzucaniu innym tendencyjnych ataków nie potrafi PAn zachować kultury wobec swojego rywala?

Jak na razie nie ma lepszego kandydata od Malkowskiego! :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
14 września 2014r. o 16:58
alter napisał(a):
PanM napisał(a):
Nie mogę nabijać licznika kolesiowi ktÓry sam ma elektorat w dup.e.

W tym momencie Pan totalnie rozczarowuje. Po tylu gładkich słówkach własnych, i zarzucaniu innym tendencyjnych ataków nie potrafi PAn zachować kultury wobec swojego rywala?

Jak na razie nie ma lepszego kandydata od Malkowskiego! :)

Panie Alter , Piotr Roman to przewidywalne zło.
Maciej Małkowski to totalna katastrofa dla Bolesławian.
Podkreślam BOLESŁAWIAN .
M,asto i urzędy może kole ogarnie ale finanse dla obywateli widać w tym żałosnym niby programie.Ten śmieszny wywód dowodzi że Pan Piotr Roman słusznie się go pozbył.

Ponad to kandydat Maciej Małkowski jest nieuczciwy wobec wyborców.
Jego celem jest udział w Radzie Starostwa .Tu nabija tylko wyborczy licznik sondując swoje możliwości na przyszłość

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
14 września 2014r. o 17:15
PanM napisał(a):

Oczywiście Pan zauważył, że wielu Bolesławian myśli inaczej niż PAn?

Myślę, że w swoich wypowiedziach nie powinien Pan schodzić poniżej pewnego poziomu kultury.

Proszę nie brać przykładu z niektórych wypowiadających się na forum :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
14 września 2014r. o 17:19
PanM napisał(a): [
Ponad to kandydat Maciej Małkowski jest nieuczciwy wobec wyborców.

A Pan Panie Moszczyński jest uczciwy ? Dlaczego nie odpowiada Pan na pytania ? Mało Panu brakuje aby przegiął Pan pałkę i wylądował w Sądzie.
Takim gołosłownym, niewykształconym, zawistnym, złośliwym, ściemniającym politykom dziękuję i jestem na NIE !
~feliksa niezalogowany
14 września 2014r. o 17:26
Panie Moszczyński, a miałam o panu inne zdanie. Pana kampania ma mieć aż tak negatywny charakter? Czytałam o panu artykuł p. Hanaf. Chyba bardzo się pomyliła. Poza tym pan Małkowski nie nie był ani nie jest nauczycielem jak już, a urzędnikiem nie jest od dawna. Nie rozumiem pana postępowania. Nie przedstawił pan jeszcze swojego programu, a atakuje pan innych. Nieładnie
~Bolesławianin niezalogowany
14 września 2014r. o 18:05
PanM napisał(a): Nie będę do czasu niszczył kandydata Macieja Małkowskiego .

Dam mu szansę obronić ten jego koncert życzeń / niby program

Ma chociaż jakiś konkretny program. A ty gościu nawet tego nie potrafisz wymyślić. tylko pierdy pisane bez sensu i chwalenie się, co to ty dobrego zrobisz.

Masz swój temat, to tam napisz co masz do zaoferowania, oprócz pustego pisania.

PanM napisał(a): Komentarz do programu Pana Maciej M
na moim Facebook oraz w temacie
" jestem lepszy od Piotra Romana"

Twoje komentarze tylko potwierdzają twoje podejście do wyborców i do innych kandydatów. Nie masz nic do zaoferowania, prócz pustego pisania.
Nikt już nie chce zaglądać na ten twój temat, więc żałośnie próbujesz swoimi śmiesznymi tekstami kogoś tam przyciągnąć.

PanM napisał(a): Nie mogę nabijać licznika kolesiowi ktÓry sam ma elektorat w dup.e.

W dupie, to będą ciebie mieć wszyscy podczas wyborów.
A pisząc w temacie dotyczącym Małkowskiego, sam nabijasz licznik odsłon.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza